Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2020, 19:48
2260
7

Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ціна помилки була занадто висока»

Півзахисник Динамо про перемогу над АЗ

| Оновлено 16 вересня 2020, 19:48
2260
7
Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ: «Ціна помилки була занадто висока»
ФК Динамо Київ

Півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський прокоментував перемогу киян над нідерландським «АЗ» і вихід до наступного етапу кваліфікації Ліги чемпіонів:

- Після вчорашньої перемоги у нас всіх гарний настрій, але багато часу для радості немає - вже з сьогоднішнього дня почнемо безпосередню підготовку до наступного матчу чемпіонату України проти ФК «Львів».

- З чим пов'язаний факт, що в матчі з «АЗ» «Динамо» провело два різних тайми?

- Ми спочатку планували так будувати гру, оскільки детально розбирали попередні матчі суперника і знали, що, як правило, вони особливо добре грають в першому таймі - агресивно, щільно, накриваючи суперника. Тому на початку нам було непросто. Крім того, протистояння складалося всього з одного матчу, тож ціна помилки була занадто високою, тому до перерви і ми, і вони грали дуже обережно, боячись показувати відкритий футбол. А у другому таймі, коли у гостей залишилося менше сил, у нас з'явилися зони, і ми змогли двічі забити.

- Кілька футболістів «Динамо» грали на невластивих для них позиціях: Миколенко - у центрі захисту, Караваєв на лівому фланзі оборони. Чи обговорювали в команді, наскільки добре вони впоралися?

- Караваєв вже багато разів грав на позиції лівого захисника. Такі перестановки - рішення тренерського штабу. Я б сказав, що усі хлопці молодці, вся команда зіграла добре, терпіла і в результаті досягла важливої ​​перемоги.

- Уже через тиждень вам доведеться зустрітися з наступним суперником - бельгійським «Гентом». А з ким би вам більше хотілося зіграти - з ними чи віденським «Рапідом»?

- Якщо чесно, навіть не думав про це - був повністю сконцентрований на матчі з «АЗ», який на той момент був набагато важливішим. А хто попадеться на наступному етапі - це вже другорядне питання. У плей-оф усі команди сильні, тож особливої ​​різниці не було.

- Чи вже цікавилися бельгійцями, дивилися їхні матчі?

- Ні, знаю тільки, що там грають наші хлопці - футболісти збірної України: Яремчук, Безус, Пластун. Буду радий їх бачити. Чи цікаво зіграти проти них? Важливо не стільки це, скільки те, що ми повинні перемогти і пройти до групового етапу. Для цього необхідно постаратися добре зіграти на виїзді в першому матчі і закріпити успіх вдома у матчі-відповіді.

- Але перед іграми з «Гентом» у вас попереду зустріч з ФК «Львів»...

- Так, і всі думки зараз лише про неї. Потрібно вигравати у львів'ян, щоб з хорошим настроєм готуватися до «Генту».

- Два матчі на тиждень - це комфортний графік?

- Так, цілком. Якби ще грати усі матчі вдома, взагалі було б чудово. А коли є перельоти і переїзди, стає трохи складніше в плані відновлення, оскільки дорога вимотує. А в цілому, усі команди грають в такому режимі, тож усі перебувають у рівних умовах. Для будь-якого футболіста краще грати, ніж тренуватися - це усі знають.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SEMIRAMID
Главное, что ребята к каждому матчу подходят ответственно, а не просто отбывают номер! И в этом есть доля заслуги Цыгана, который заставил молодых пацанов из Динамо уважать честь своего клуба. Цыган ищет ключи подхода к каждому игроку, старается раскрыть их потенциал, как в свое время делал Лобановский! Помню, как часто бывал на пресс-конференциях с участием Лобановского в далекие 2000-е! Мэтр даже после неудачно сыгранного матча хвалил своих игроков примерно так: " Из результата трагедию не делаем! (пауза). Ребята старались! (пауза). Кое-что что не получалось... (пауза). Мы будем работать над ошибками... (пауза). Еще ничего не потеряно! (пауза).... Динамовцам надо засучить рукава и носом рыть земли в каждом матче! Следующая игра со Львовом! Казалось бы Колос разгромил львовян 4:0 и динамовцам можно особо не напрягаться и играть на мастерстве. Но ни в коем случае не должно быть шапкозабрасательское настроение! Любую команду надо уважать, независимо от ее турнирного положения! Поэтому ко Львову надо подходить с серьезным настроем, а не продолжать радоваться победе над АЗ! Игра с голландцами- это уже история!
Trasher311987
Это конечно смешно может прозвучать, все говорят о Циганкове Миколенко, Но могут продать Буяльского если он будет так играть.
Главное 3 сезон и очень стабильный.