Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 вересня 2020, 14:22
7055
2

ГРОЗНИЙ: «Динамо закрило все. У АЗ на другому поверсі шансів не було»

Відомий фахівець поділився враженнями від матчу киян проти «АЗ»

| Оновлено 16 вересня 2020, 14:22
7055
2
ГРОЗНИЙ: «Динамо закрило все. У АЗ на другому поверсі шансів не було»
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Заслужений тренер України В'ячеслав Грозний прокоментував перемогу «Динамо» над «АЗ» в матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Сумнівів у тому, що «Динамо» виграє у мене не було, незважаючи на всі складнощі, які були у киян перед матчем з АЗ. У «біло-синіх» зараз такі кадрові проблеми в обороні, що ворогу не побажаєш... Однак, результат є. І після такої гри хочеться сказати тим, хто ратує активно за молодих тренерів, - зменшите запал! Мірча Луческу в свої 75 років дасть фору в майстерності та професіоналізмі будь-якому молодому колезі.

План на гру може комусь подобатися, а комусь ні... Не сумніваюся, що багатьом уболівальникам не дуже імпонувала гра «Динамо» в матчі з «Шахтарем», і в першому таймі поєдинку з АЗ. Але іншого варіанту у Луческу не було. Киянам не потрібен був тотальний контроль м'яча. У гостей не пройшла жодна проникаюча передача в штрафний «Динамо», що дуже важливо. Попереду у динамівців діяла група з шести футболістів, яка була компактною, і яка не допустила ніяких розривів з другою групою - з чотирьох виконавців. Таким чином, «Динамо» закрило все. Крім того, крайні захисники киян грали без авантюр, і всі динамівці вигравали верхові м'ячі - у АЗ на другому поверсі шансів не було».

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vostok
Ну, о шансах АЗ можно поспорить, уважаемый Вячеслав. Особенно, когда мяч били с двух метров во вратаря и колотили в поперечину. Но, в принципе - все верно.