Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 15 вересня 2020, 15:34
10051
13

Реванш узятий. Ястремська помстилася Джорджі за прикру поразку в Палермо

Українська тенісистка на турнірі в Римі з великими труднощами обіграла першу ракетку Італії

| Оновлено 15 вересня 2020, 15:34
10051
13
Реванш узятий. Ястремська помстилася Джорджі за прикру поразку в Палермо
WTA. Даяна Ястремська

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№29 WTA) успішно стартувала на турнірі серії Прем'єр 5 в Римі.
 
20-річна українка в першому колі обіграла італійку Камілу Джорджі (№69 WTA), яка отримала від організаторів вайлд-кард.
 
Рим. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Каміла Джорджі (Італія) - 7:5, 6:7(5), 6:4

Ті, хто додивилися сьогоднішній поєдинок до кінця, - справжні герої. Оскільки рівень тенісу після швидкого переходу з харду на грунт залишав бажати кращого у обох тенісисток.
 
Хоча в першому сеті все починалося досить непогано, як мінімум, для нас. Джорджі влучала першою подачею 1 раз із 3, і її можна було брати тепленькою. Великою мірою, українка так і робила до рахунку 5:2. Після цього сталася невелика пробуксовка, Даяна програла три гейми поспіль, але все ж в першій партії вона була помітно кращою і точнішою. Було видно, що італійка не надто готова до цього матчу.


 
Друга партія розпочалася з двох брейків і поступового зниження рівня гри Ястремської. Вона втратила концентрацію, стала більше помилятися, практично не поступаючись в цьому компоненті своїй суперниці. Про що можна говорити, якщо в сьомому геймі українка зробила чотири подвійні помилки, всього у дівчат за матч їх було по 14. На щастя, після цього епізоду вдалося зробити зворотній брейк, але цей момент дуже добре продемонстрував рівень протистояння. Як і в попередньому матчі цих тенісисток, Даяна мала в другому сеті матчбол, але не зуміла ним скористатися. Партія перейшла на тай-брейк, де вдача посміхнулася італійці.


 
Дівчата сьогодні грали третій очний матч на грунті, сценарії всіх поєдинків були до болю схожі: перемога Даяни в першому сеті, Каміли - у другому. Хотілося, щоб на цей раз українка все ж виграла цей клятий третій сет і початок був багатообіцяючим. Ястремська повела з брейком 3:1, але італійці вдалося зрівнятися. Українка ще раз вийшла вперед за рахунку 4:4, після чого виходила подавати на матч. Було важко, довелося відіграти брейкпойнт, але все ж ця вершина була взята. Результат сьогодні точно буде стояти на першому місці, хоч би якою була гра.
 
У наступному колі Ястремська зіграє проти Аманди Анісімової з США (№27 WTA).
 
Нагадаємо, в Палермо Даяна з матчболів програла Камілі матч 1/4 фіналу.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arty900
28 подвійних на двох. Хай бог милує😂
Stanislav Matusevych
Гра продовжує бути жахливою, але сьогодні я б за це нікого не критикував. Десять днів тому грати на харді, абсолютно в іншому часовому поясі, а зараз вже рубитися на грунті - в кого завгодно руки дрижати будуть. От тільки є великі сумніви, що за два тижні до РГ казковим способом теніс Даяни налагодиться.
Тим не менше, далі Анісімова, ще один клон самої Даяни разом із Джорджі. Тому шанси точно будуть, бо у них не вгадаєш, коли може полетіти/не полетіти. Шанси приблизно 50/50, приблизно, як вийти на вулицю та побачити/не побачити динозавра.
0632314935
тенісу можна сказати не було в обох дівчат. Даяні потрібтно навчитися варіювати свою гру, грає останні матчі дуже однотипно.
Александр Ад
да уж Дая стремиться получить титул Валидолина №2 и таким чином наверно проскочить в топ-10...хороший план
maxno
форму набирать надо выходить на оптимальные кондиции приём атака всё нужно улучшать ну а так с победой!!!!!!!!!!!!!!!!1
Arty900
Доречі, 28 подвійних на двох було і в матчі в Палермо.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sashamar
Рівень був звичайно вищий за вчорашній фінал в Стамбулі, але все одно тихий жах. І Даяна і Каміла. З такою грою наступне коло не пройти. Не знаю як там Анісімова грала проти Векіч, але з такою кількістю подвійних та невимушених вона нездоланна.