Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2020, 11:22
7038
6

САБО: «Склалося враження, що Скрипник збирається йти із Зорі»

Колишній тренер збірної України - про невдачі луганчан

| Оновлено 14 вересня 2020, 11:22
7038
6
САБО: «Склалося враження, що Скрипник збирається йти із Зорі»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про невдалий старт луганської «Зорі», яка програла свої матчі в двох перших турах УПЛ.
 
- Що відбувається із «Зорею»?
- «Зоря в цьому турі, на жаль, не сподобалася. Я звик бачити цю команду більш свіжою, більш рухливою. Не виключено, що на «Зорі» дуже сильно позначилася ця пауза в три тижні. Тренувальний процес був порушений, і зараз футболісти «Зорі» виглядають дуже розслабленими. Але ж головним козирем команди Скрипника завжди була дисципліна. Та й самого наставника «Зорі» під час цього поєдинку було важко впізнати, ми не бачили звичного живчика біля краю поля... Склалося враження, що Віктору Скрипнику все одно, що там діється на полі, що він збирається йти... Дивно! У «Зорі» ж є ще час для підготовки до групи Ліги Європи, а у Скрипника унікальна можливість керувати командою в Лізі Європи.
 
- Але наставник «Зорі» намагався все-таки змінити хід подій, кинувши в бій досвідченого Гладкого. Як вам його гра?
- Вік все-таки позначається... У Гладкого ніколи не було швидкості. До того ж, йому ще потрібно адаптуватися в новому колективі. Якщо Гладкий все ж відразу почне забивати, стане затребуваним в «Зорі», але, думаю, це навряд чи станеться.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Михайличенко, Тымчик, Леднев, Русин - это потери, существенные для Зари.
Что то не так складывается, наверное, и внутри клуба.
Но футболистам и тренеру не нужно сдаваться. ЛЕ - хороший рыночный обзор, проявляйте себя, зарабатывайте игрой приглашение в команды более высокого уровня
zzg77
Сложилось впечатление, что маразм подкрался незаметно!!!
Axmetov10
Я тоже перестал уважать Скрипника,после последнего тура прошлого чемпионата.Он тогда показал,что тренер он без амбиций и ему лучше уверенная ЛЕ,чем шанс выйти в ЛЧ и оказаться в истории Луганского футбола.
Andrey Glory
- Не хочу видеть Скрипника тренером Луганчан.. Пусть валит в недобитый Днепр. поверьте мое мнение многие поклонники Зари разделяют. Всю игру с Мариуполем Витя просидел с недовольным еб..Лом.