Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 вересня 2020, 15:25
3484
7

ГАЙ: «Пятов став невпевнено діяти, підвищився брак при передачах»

Колишній гравець збірної України висловився про гру національної команди

| Оновлено 09 вересня 2020, 15:25
3484
7
ГАЙ: «Пятов став невпевнено діяти, підвищився брак при передачах»
Footboom. Олексій Гай

Екс-півзахисник збірної України Олексій Гай прокоментував старт «жовто-синіх» в Лізі націй.

«Думаю, в Україні мало у кого залишилися позитивні емоції від матчу Іспанія - Україна (4:0). За великим рахунком поразка України накльовувалася ще в матчі зі Швейцарією. Там, я думаю, нам більше посміхнулася удача! І ми змогли довести матч до переможного.

В України і Іспанії різний рівень? Ось, що стосується рівня, мені не зовсім подобається такий підхід. Іноді, звичайно, важливо, щоб суперник не був недооцінений. Але ще важливо, щоб його не переоцінили. Мені здається, ми переоцінили можливості збірної Іспанії. Психологічно ми не були готові показати свої найкращі якості, якими в принципі Україна володіє. Попередні матчі показували, що у нас кваліфіковані футболісти, які можуть протистояти сильним командам. Вони можуть і Португалію обігравати і багато провідних європейських збірних. Тут важливо відкинути всі зайві моменти і зосередитися на своїй грі.

Ротація потрібна була? Не хочеться про це говорити, але всі грають в одному графіку, всі переїжджають, всі роблять перельоти, у всіх є якісь проблеми. І тут нарікати на те, що втомилися... Потрібно вже звикати до такого графіку і якось підлаштовуватися, щось робити. Зрозуміло, що є якась емоційна втома, фізична. Але за великим рахунком, це взагалі нікому не цікаво. Всі виходять на поле і показують свої кращі якості, що і повинні робити футболісти.

Помилки Пятова? Багато пропускає Андрій? Я стурбований більше не за те, що він пропускає. В принципі, це нормальна тема для воротарів. Але останнім часом впадає в око те, що він допускає багато помилок в плані виходу з оборони. У нього трохи підвищився брак у передачах. Через це, можливо, команда починає нервувати, хвилюватися. І від цього, звичайно ж, страждає гра. Мене турбує, що Андрій почав невпевнено діяти при виході з оборони.

Як гра дебютантів Тимчика та Михайличенка? Якщо брати дві гри, я думаю, хлопці впоралися зі своїм завданням. Вони не випадали з командних дій, навпаки, брали на себе ініціативу. Тимчик взагалі взяв участь у гольовий передачі. Для дебютних ігор, я думаю, це хороший рівень», - сказав Олексій Гай.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dima_zp
Опять ловушка авторитета грандов. Десятилетиями сборная формировалась из Динамо и Шахтер. Почти безальтернативно. Мое мнение - это цирк. Пятов и Кривцов - это не лучшие на данный момент. Брать их только из-за того, что они основа у чемпиона страны? Так посмотрите, как они лажали в последнее время! Почему главный тренер не делает выводов и ротации?
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
Пятовуже наелся,а вот что Кривцов в сборной делает - вообще не пойму
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
inflicted
Кому цікава думка сєпара Гая, нащо його піарити?