Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 вересня 2020, 05:07
1413
2

Розпочинається криза. Англія не зуміла в гостях обіграти Данію

Колектив Гарета Саутгейта в обох стартових матчах Ліги націй мав серйозні проблеми

| Оновлено 09 вересня 2020, 05:07
1413
2
Розпочинається криза. Англія не зуміла в гостях обіграти Данію
twitter.com/England

Дивитися стартовий поєдинок збірної Англії в другому в історії розіграші Ліги націй УЄФА було тим ще «задоволенням». Колектив Гарета Саутгейта насилу зумів знайти в собі сили для гола Рахіма Стерлінга з пенальті в компенсований час, а потім ще й суперники промахнулися з «точки» через кілька хвилин (1:0). Після настільки важкого виїзду, збірній «трьох левів» належало перетнути Атлантичний океан і Північне море, і зустрітися з Данією на стадіоні «Паркен».

Обставини навколо англійців після першої гри були досить напруженими, так тут ще й Філ Фоден з Мейсоном Грінвудом вирішили запросити пару жінок до готелю відзначити скромну перемогу над Ісландією. Саутгейт встановив жорсткі карантинні норми для своїх футболістів на цей збір, тому обидва гравці були виключені з обойми вже на наступний день після інциденту. Доброю вважалася ця новина для датчан, які мали чіплятися за очки на тлі стартової невдачі з бельгійцями (0:2).

Господарі звітного поєдинку давно вже перестали бути комфортним суперником. У Данії зросло прекрасне покоління виконавців, тому виїзд до столиці цієї країни ні для однієї зі збірних не буває легким. Тим більше, така теза була актуальна для команди Саутгейта. Украй тривожні спогади про нещодавній матч з Ісландією у вболівальників представників Британських островів почали з'являтися вже від початку матчу. Англія знову контролювала м'яч більшу частину часу, але гра проходила без моментів у штрафному Шмайхеля.

Переломний момент поєдинку стався ще в середині першого тайму, коли данцям почало вдаватися доводити свої контратаки до створення небезпечних ситуацій. При цьому, господарі непогано виконували стандартні положення, що фактично загнало команду Саутгейта на свою половину. Черговий безцільно проведений матч для Харрі Кейна. Форвард набігав достатньо кілометрів у пошуках м'яча, але простріли Стерлінга в його бік проходили, у кращому випадку, 1 з 10, а в найбільш перспективному моменті форварда за всю гру чудово зіграв Йоргенсен, вибивши м'яч з лінії порожніх воріт уже в компенсований час.

Свій кращий футбол в поточному стані англійці показали в третій чверті зустрічі, коли впевненість у діях нарешті знайшов Стерлінг, а Шмайхелю довелося неабияк потрудитися в своїх володіннях. Однак слідом за цим періодом знову пішла невиразна гра, яка припала безпосередньо під фінальний свисток, тому збірна «трьох левів» була змушена змиритися з нічийним результатом. Бельгія починає йти у відрив вже після другого ігрового дня.

У третьому турі групового етапу Ліги націй УЄФА збірна Данії зіграє гостьовий поєдинок з Ісландією, а Англія вперше зіграє офіційний поєдинок всередині своєї країни після карантину, провівши домашню зустріч з Бельгією.

Ліга націй УЄФА. Груповий етап. Ліга А. Група 2. 2-й тур.

Данія – Англія – 0:0

 Брайтвейт, 52

Данія: Шмайхель – Сков, Крістенсен, Йоргенсен, Васс – Ділейні, Еріксен, Нергор (Хойберг, 73) – Брайтвейт (К'яєр, 82), Дольберг (Фальк, 77), Поульсен.

Англія: Пікфорд – Тріпп’є, Дайер, Гомес, Александер-Арнольд (Мейтленд-Найлз, 86) – Філліпс (Гріліш, 77), Коаді, Райс – Стерлінг, Кейн, Санчо (Маунт, 60).

Арбітр: Іштван Ковач (Карей, Румунія)

Стадіон: «Паркен» (Копенгаген, Данія)​​​​

Удари (у площину): 10 (2) – 5 (1)
Кутові: 4 – 6
Оффсайди: 0 – 2.

ДАНІЯ-АНГЛІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C 

 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 44
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 0
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
не начался чемпионат практически во всех странах играют на прошлом запасе или на фарте а за результатами в октябре посмотрим
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил