Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 09 вересня 2020, 09:12
16974
19

Українська молодіжка в гостях обіграла фінів

Команда Ротаня забила господарям два м'ячі

| Оновлено 09 вересня 2020, 09:12
16974
19
Українська молодіжка в гостях обіграла фінів
uaf.ua

Збірна України U-21 в гостях здобула перемогу на однолітками з Фінляндії. Результат був зроблений ще до перерви.

Обидва м'ячі нашої команди прийшли з лівого флангу. В середині першої 45-хвилинки зліва в карний майданчик увірвався Луньов, пробив з ходу - голкіпер відбив. Але точно на Коноплю. Той в один дотик відкрив рахунок - 0:1!

Під завісу тайму підопічні Руслана Ротаня подвоїли перевагу. Після шикарної розмашистої атаки Дубінчак зліва прострілив у воротарський, і Сікан, випередивши всіх, без проблем переправив м'яч в сітку - 0:2!

Після перерви господарі відчутно додали, але користі отримати з цього не могли. Навпаки, наші хлопці зобов'язані були доводити рахунок до великого. На жаль, Цитаїшвілі після виходу один на один не зумів переграти голкіпера. А Сікан в такій же ситуації вирішив не зближуватися з воротарем - і не влучив у ворота.

0:2 - наша молодіжка наздогнала фінів в турнірній таблиці, до того ж маючи матч в запасі. Однак результати інших поєдинків в групі - не на нашу користь. Данці в гостях мінімально обіграли Північну Ірландію, а Румунія на виїзді розгромила збірну Мальти. У датчан тепер 19 очок після 7 ігор, у румунів - 16, у фінів - 7, як і у нас (але збірна України провела 6 поєдинків). Знадобиться справжнє диво, щоб молодіжна збірна України змогла зачепитися за 2-е місце, яке за певних умов дає перепустку на Євро-2021. Про перше мріяти вже пізно... Наступний матч команда Ротаня проведе в жовтні на виїзді, суперником стане молодіжна збірна Північної Ірландії.

Молодіжний Євро-2021. Відбірковий раунд. Група 8. 7-й тур.

Фінляндія U-21 - Україна
U-21 – 0:2

 Юхим Конопля (22), Данило Сікан (45+2).

 Аапо Хальме (24), Лукас Лінгман (35), Робін Тихі (60) - Ілля Забарний (19), Владислав Дубінчак (31), Арсеній Батагов (73), Данило Сікан (90).

Фінляндія U-21: Вільям Яаскелайнен - ​​Аапо Хальміх, Аапо Мяенпяя (Серж Атакан, 46), Яакко Оксанен, Робін Тихі (Нііло Мяенпяя, 67) - Матіас Вайніонпяя, Лукас Лінгман (Юхо Хювяринен, 67), Мікаель Сойсало, Онні Валакарі, Саку Юлятупа (Ясин-Амін Ассенун, 46) - Беньямін Кялльман (Тімо Ставітскі, 70).

Україна U-21: Анатолій Трубін - Ілля Забарний, Владислав Дубінчак (Віктор Корнієнко, 63), Євген Чеберко, Юхим Конопля - Сергій Булеца, Максим Луньов (Георгій Цитаїшвілі, 63), Дмитро Топалов (Олександр Назаренко, 63), Арсеній Батагов ( Максим Чех, 88), Артем Бондаренко - Данило Сікан (Олексій Кащук, 90 + 3).

Стадіон: «Олімпіастадіон» (Гельсінкі, Фінляндія).

Арбітр: Торвальдюр Арнасон (Ісландія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
молодцы !!!!!!!!!!!
maxno
на диване перед телевизором все знатоки только критиковать могут а почему ты не тренер а балобол
maxno
быстро только кошки родятся прибавляют и хорошо а дания пусть скажет спасибо судье
Vbolivalnyk-Peter
В жодній збірній Світу гравці які виграли ЧС U-20- не ставали масово ТОПами у "дорослому футболі". А у нас заграні Цитаішвілі, Конопля, Супряга, Шапаренко, Чех, Булеца, Попов, Боднар...). І це я назвав тих, які зуміли в своїх клубах УПЛ(дорослих) вибороти собі місце у складі і регулярно виходити на поле. Багато з них не "зазвизділися", а пахають на тренуваннях та продовжують рости. Переконаний, ще рік-два і не тільки Миколенко та Супрягою цікавитимуться клуби рівня Наполі, Мілан, МЮ, Баварія...
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vytas Meskauskas
Ротань выгонять, видно команда с хорошими игроками, взять тренера испанца он поставит атакующий футбол с пресингом. Будут за первые места биться и пробовать дорого игроков.
Сергей Евланов
На табло - обыграли, а по игре - ничего хорошего. Я бы даже сказал, что на поле преимущество было минимальное у финнов. Если игры молодежки рассматривать как подготовку игроков для национальной сборной, то готовят плохо!
MaxUa
Команда пусть и медленно, но уверенно прибавляет от матча к матчу. Несомненная заслуга в этом принадлежит главному тренеру Руслану Ротаню.
DSH88
Ротань как тренер гуано. Уберите уеба