Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 вересня 2020, 13:16
1768
3

ПОЛУНІН: «Іспанці показали майстер-клас, наша збірна була в ролі учня»

Спеціаліст підбив підсумки поразки збірної України від Іспанії (0:4)

| Оновлено 07 вересня 2020, 13:16
1768
3
ПОЛУНІН: «Іспанці показали майстер-клас, наша збірна була в ролі учня»
lenta.lviv.ua. Андрій Полунін

Колишній гравець «Дніпра» і збірної України Андрій Полунін прокоментував поразку «синьо-жовтих» від Іспанії (0:4) в Лізі націй.

«Важко коментувати такі провальні ігри. Іспанці показали майстер-клас, а наша збірна була в ролі учня. Вони виявилися на три голови вище, переграли за всіма компонентами: індивідуальна майстерність, швидкість мислення і прийняття рішень, робота з м'ячем і без, швидкість переміщення м'яча і групи гравців, хороша фізична підготовка, що дало можливість підтримувати пресинг протягом всього поєдинку. Перераховувати ще можна довго.

На тлі всього цього Україна виявилася не готова грати з таким серйозним суперником. В діях хлопців простежувалися млявість і невпевненість з перших хвилин матчу. Під пресингом гравці не могли швидко думати, бо суперник просто не давав підняти голови. Звідси швидка втрата м'яча, і як наслідок помилки у всіх лініях. На футбольній мові це називається — суперник «перекусив» нас», — зазначив Полунін.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
said Andre
Учиться не когда не поздно а и полезно
Oleksandr Kelym
Не тзгоден що під пресингом наші гравці не могли "швидко думати" - та саме під пресингом ШВИДКО І ДУМАЮТЬ - ЯКЩО ВМІЮТЬ ЦЕ РОБИТИ! Просто в нашому футболі гравців НЕ УЧАТЬ ДУМАТИ: вони не розуміють вимоги сучасного фуболу, ні тактики ні стратегії - а цьому якраз навчають у Європі футболістів!
Вова Чертрогатый
Полулунин