Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 вересня 2020, 16:22
7660
14

Іспанські ЗМІ: «Україна не знала, що на неї чекає»

Sport.ua представляє огляд іспанської преси після поразки України від Іспанії в Лізі націй

| Оновлено 07 вересня 2020, 16:22
7660
14
Іспанські ЗМІ: «Україна не знала, що на неї чекає»
Mundo Deportivo

У неділю, 6-го вересня, в поєдинку Ліги націй збірна України програла національній команді Іспанії з рахунком 0:4.

«План B Луїса Енріке. 4-3-3 з Ансу Фаті як фальшивою дев'яткою.

Перемога над Україною залишила впевненість в тренері: Де Хеа — воротар, Серхіо Рамос буде грати разом з лівим центральним захисником, і відповідальність за забиті м'ячі буде лежати на всіх.

Серхіо Рамос дуже важливий і на полі, і поза його межами. Луїс Енріке йому довіряє. У якості партнера Рамоса Енріке перевірив Торреса і Гарсію, які грали проти Німеччини і України.

Бускетс необхідний в центрі поля, а поруч з ним потрібен Алькантара. Луїс Енріке дуже поважає Адама Траоре, але він не зміг зіграти через коронавірус», — пише AS.

«Пройшов рік з моменту дебюту Ансу Фаті за збірну Іспанії. Гра Фаті в матчі з Німеччиною, де Рамос «вкрав» його гол, сфоливши в атаці, і його гра проти України отримала похвалу від Луїса Енріке. «Він мене здивував. Він витворяє таке в 17 років», — зазначив Енріке.

Після успішних виступів за збірну завдання Фаті — завоювати довіру Кумана в «Барселоні». В Ансу буде можливість показати себе. Хоча його контракт розрахований всього лише до 2022-го року, у нього є опція продовження ще на два роки. Ймовірно, він продовжить контракт після закінчення сезону.

Але продовження контракту має бути погоджено з Хорхе Мендесом, новим агентом футболіста. Мета Фаті — залишитися в «Барселоні».Його батько вважає, що йому добре в каталонському клубі», — заявляє Marca.

«Ефектний Фаті приводить Іспанію до перемоги над Україною. Видовищна гра 17-річного футболіста «Барселони», який заробив пенальті, реалізований Рамосом, а потім зробив рахунок 3:0, став наймолодшим бомбардиром в історії національної збірної.

В команді з'явився новий лідер і новий кумир. Його звуть Ансу Фаті, і йому всього 17 років. Але цього цілком достатньо, щоб довести, що він — зірка. Він став головним героєм тріумфу Іспанії проти України.

Фаті почав своє шоу вже через дві хвилини після стартового свистка. Ансу заробив пенальті, реалізований Серхіо Рамосом. Хоч Луїс Енріке і змінив половину складу щодо матчу з Німеччиною, Україна не знала, що на неї чекає.

Дебютант Регілон забив гол, як і Фаті. Іспанія робила те, що хотіла. Ансу увійшов в історію національної збірної, ставши наймолодшим бомбардиром у віці 17 років і 311 днів. Він став абсолютним і незаперечним головним героєм.

Другий тайм продовжився за тим же сценарієм, що і перший. Збірна Іспанії контролювала гру. Поєдинок завершився тріумфальною перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0. Але весь світ буде згадувати про Ансу Фаті, який є майбутнім іспанської національної команди», — зазначає Mundo Deportivo.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex1976
Давайте перестанем себе льстить. Мы типичный крепкий середняк. Можем как обыграть где-то Францию или Португалию,так и крупно потом кому-то влететь. Умиляли эти эксперты,которые быстро приписали нас к топам после Португалии. Даже состав у нас послабее того,где были Шевченко и Ребров. А мы даже тогда крупно влетали. Германии 4:1, Испании 4:0. Просто не нужно летать в облаках
AЛВ
Іспанія проекзаменувала збірну України та тренера Шевченка.!!!Оцінка незадовільно.!!!
Nikas
Чуда не произошло, такие команды как Испания, Германия, Бельгия на голову сильней любой восточноевропейской сборной и даже такой мощной по восточеоевропейским меркам как Украина
euro2012_za_2012euro
Украина - болельщики как раз знали.
А сборная даже не догадывалась...
GeloN83
Це така стратегія від Шеви. На Євро ми себе покажемо...
Alex86 1
Наши после отбора Евро и ЛН рано уверовали что обрели какой-то уровень и получили знатный мордой в газон, с др стороны это полезно даже если отпиз***ют всю Лигу, может на ЧЕ мозги и мотивация обратно станут
Рома Кол
Однозначно тренерская ошибка недооценили соперника, нужно было автобус ставить
OKs100
Теперь нужно против Германии проиграть хотя бы со счетом 3:0.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hulivud
C Швейцарией был фарт, а игры как не было так и не появляется!...
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил