Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 вересня 2020, 02:53
8371
15

Йожеф САБО: «Коноплянка був найслабшим»

Спеціаліст поділився враженнями про перемогу збірної України над Швейцарією (2:1)

| Оновлено 07 вересня 2020, 02:53
8371
15
Йожеф САБО: «Коноплянка був найслабшим»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Колишній тренер київського «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо поділився враженнями від перемоги збірної України над швейцарцями (2:1).

— Мені сподобалась гра, хоча бували перепади і моменти, коли команда не могла вийти з-під пресингу. Думав, що нашій збірній буде простіше в цьому протистоянні. Петрович заявляв, що вони всього провели два тренування, а наша збірна цілий тиждень тренувалась. Звісно, очікував, що наша команда переможе.

— Кого відзначите в нашій команді і чия гра не сподобалась?
— Особливо сподобались Тимчик і Михайличенко. Вони виросли в мене на очах. Одними із найкращих були в «Зорі». Куди подіти Кенджору тепер? Тимчик повинен грати в основі «Динамо». Якщо буде сидіти на лаві запасних, то ніякого росту не буде.

Серед інших, звісно, Маліновський виріс, Зінченко підріс. Ярмоленко старався. Йому потрібно потрапляти в основу «Вест Хема».

Не сподобався Коноплянка. Навряд чи він вже буде прогресувати. Ігрової практики в Євгена у «Шахтарі» немає. Був найслабшим, практично, з усіх.

Мораєс? Він знайшов свою команду - «Шахтар». Там Ісмаїлі віддає ідеально - хоч у порожні ворота забивай чи на випередження грай головою. Словом, асистентів вистачає в клубі, а в збірній таких немає.

— Чи можна дорікнути Пятову за пропущений гол?
— Захисник закрив видимість - на це потрібно зважати. Нічого страшного. До того ж, у нас ростуть молоді хлопці. Пятова може замінити Бущан.

— Які очікування від гри з іспанцями?
— В іспанців викликані не всі основні гравці. Побачимо, який тактичний план обере Андрій Шевченко. Іспанія - сильна збірна, грають вдома. але наша збірна теж непроста. Легко її не обіграєш. Більше того, в нас не лише сильна основа із 10 чи 11 гравців, але й лава запасних потужна. Правильно робить Андрій Шевченко, що бере на збори багато гравців і всіх переглядає.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Axmetov10
Ну,в принципе дед прав.Тоже считаю,что Жеке пора на покой
Vytas Meskauskas
Дайте другим уже играть , Конопля ни в атаке ни в обороне не тянет
Vytas Meskauskas
Вообще если Пятов в 2021 будет в воротах , команде ни чего не светит с грандами
DKTheBest2
Коноплянка не зробив ніяких висновків, коли Севілья, протримавши його на банці, здихалася його, спихнувши до Шальке. Але хоч там стало все ще гірше до Кого знову не дійшло і зараз поліруючи лаву в Шахтарі він знову продовжує деградувати.
Мені здається, що проблема Коноплянки це завищена в декілька разів самооцінка.
alekos59
Понрааилась игра со швейцарией ??? Опять сабо обосрался со своими прогнозами. Доколе!
Axmetov10
Не,ну на замене такой Конопля,это не плохо.Чувак с именем и реально может усилить игру в нужный момент,плюс конкуренция в составе.А вот для сборной,это скорее минус,тут больше играет личное взаимоотношения тренера и игрока,и это не правильно.С Луниным соглашусь,он лучше и перспективнее Бущана
mist76
С Луниным у Сабо не сложилось и с Мораесом по ходу тоже. Типа у нас хорошая основа и скамейка, но Мораесу ассистировать некому. Бредятина какая то
Kevko
Сабо как обычно какую то откровенную глупость скажет. Ну какой из Бущана вратарь сборной?! Очень посредственный вратарь. И Динамо нужно искать гораздо более сильного воротника, чем Бущан.
Женя Матийчук
дед маразматик
Пятова может заменить Бущан, а Лунина , что в расчет никто не берет уже