Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2020, 22:38
3303
12

Луїш КАШТРУ: «Шахтар подарував супернику два голи і програв»

Наставник прокоментував контрольний матч

| Оновлено 05 вересня 2020, 22:38
3303
12
Луїш КАШТРУ: «Шахтар подарував супернику два голи і програв»
twitter.com/fcshakhtar

У суботу відбувся контрольний матч, в якому «Шахтар» без гравців збірних поступився «Олімпіку» з рахунком 1:2. Гру прокоментував наставник Луїш Каштру.

- Тренувальний матч має специфічні характеристики для аналізу хлопців, які не так часто використовуються протягом сезону. Це хороша можливість їх подивитися. Зрозуміло, що координація, коли грає звичний стартовий склад, відрізняється від тієї, що ми побачили сьогодні. Самовіддача була. У першому таймі ми зробили дві помилки, які стали фатальними, і подарували супернику два голи. Другий же вдався краще: домінували над «Олімпіком» і контролювали. В цілому це гра для хорошого аналізу.

- Що можете сказати про футболістів молодіжного складу?
- Це дуже великий стрибок - від Академії до першої команди. Звичайно, їм потрібен час. Є хлопці, які більш підготовлені, ніж інші. Навіть ті, хто перебуває з нами, перебувають в процесі еволюції. Їм потрібно дати час, дати зрозуміти, що на шляху ще будуть складності. Деякі прийдуть до високого рівня раніше. Але у всіх має бути терпіння: як у гравців, так і у тренерів. Проект клубу саме такий - розвивати молодь і доводити до першої команди, щоб хлопці були ефективними на полі. Ці матчі є складовою даного процесу. Ми задоволені, що можемо давати можливість молодим футболістам виступати в першій команді.

- Попереду матч із львівським «Рухом». Які плани на найближчий тиждень?
- Зрозуміти, в якому стані гравці повернуться з національних збірних, на кого ми можемо розраховувати в найближчому поєдинку. Ми знову повернемося до того, чого хочемо, - це матчі, які потенційно можуть привести нас до титулу. Важливо, щоб абсолютно всі були підготовлені до такого складного шляху. Так що плани: бачити команду в найкращих фізичних кондиціях перед матчем з «Рухом».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shara
Как только дед появился в Динамо, так Шахтарю как пороблено.
samird
Матч не смотрел, но, судя по видео-обзору, подарков там был намного больше. Просто не все из них игрокам Олимпика удалось распаковать. Иначе - было бы намного больнее.
Sviatoslav Kudelych
Гарні подарунки, продовжуйте дарувати дальше.
dd dent
Луиш КАШТРУ: «Шахтер подарил сопернику два гола и проиграл, в так же Интеру 5, дк 3»
Отмазки какие-то туфтовые совсем пошли. не удивлюсь если шахта скоро сменит его