Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5815
7

Клаусула Мессі становить 700 мільйонів. І це не рекорд в Барселоні

Клуб так просто свого лідера не відпустить

Клаусула Мессі становить 700 мільйонів. І це не рекорд в Барселоні
AS

За інформацією іспанських ЗМІ, Ліонель Мессі вирішив покинути «Барселону» і вже повідомив керівництву клубу про свій намір змінити команду.

Контракт аргентинця закінчується через рік, однак багато хто відзначає, що в тому випадку, якщо менеджмент буде до кінця стояти на своєму і не захоче втрачати лідера, то залишиться варіант з клаусулою, яку повинен буде виплатити інший клуб.

І ця клаусула в контракті Мессі становить 700 мільйонів євро.

Цікаво, що це не рекорд каталонської команди. Клаусула Антуана Грізманн становить 800 мільйонів євро. У топ-5 входять Грізманн, Мессі, Жерар Піке (500 мільйонів), Роберто (500) і Самуель Юмтіті (500).

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sokolyk
У Роналду в Реале клаусула была 1 млрд. И че? Когда он захотел уйти, Реал же пошел навстречу и продал его за вменяемые 100 млн. Если Бартомеу - адекватный, он так и поступит.
kot-7
Началась война клуба и игрока, один хочет свободным уйти, другие 700 лямов требуют, там уже Пеп ждет не дождется, запасаемся попкорном))
bzzzzz
поздно переходить уже, где гарантия что с новым клубом у него будут лучше результаты. С Барсой он хоть стабильно до 1/4 доходит, за чемпионство всегда борется, голы колотит... в новом клубе даже ничего этого может не быть
temamx2727
Из всех самых больших клаусул, можно всех продавать))
lenares85
Сума чтоб никто не заплатил ясно же, тут нужно договариваться полюбовну, Месси заслужил уйти, только вот ну не атлет он, как Роналду, но может ещё один золотой мяч заработает, а может и все
Сергей Пичкар
Кроме продажи футболок с него толку ноль без палочки. При Пепе вся команда играет в агрессивный прессинг(Месси будет стоячей иконой) Конте также прессинг (Месси памятник стоячий) Современный футбол это прессинг всей командой а не 8мю игроками....то что делали за него в Барсе его роботу ДА. only повиновение. В другом ином клубе не будет Владычества.Либо ты пашеш как все- либо вали в МЛС или ПСЖ.