Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 серпня 2020, 13:09
25046
16

ЛУЧЕСКУ: «У Динамо багато травмованих футболістів, але хлопці виграли»

Наставник «Динамо» розповів про перемогу в Суперкубку України над «Шахтарем»

| Оновлено 26 серпня 2020, 13:09
25046
16
ЛУЧЕСКУ: «У Динамо багато травмованих футболістів, але хлопці виграли»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

На прес-конференції головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про матч за Суперкубок України, в якому кияни здобули перемогу з рахунком 3:1:

– Які враження від матчу і завоювання першого трофея з «Динамо», а також від перемоги над вашою колишньою командою – «Шахтарем»?

– Я дуже радий, що ми виграли Суперкубок, це нормально, адже кожен професійний футболіст і тренер мріє про це. Також радий, що хлопці виклалися і виграли цей поєдинок попри те, що у нас багато травмованих футболістів. Звісно, це не може не подобатися.

– Розпочинається пауза, пов'язана з матчами збірних. Які ваші плани? Чи будуть у «Динамо» товариські матчі?

– У нас було багато інтенсивних тренувань, і та група футболістів, яка працювала увесь цей час, отримає чотири вихідних. Ті хлопці, які тренувалися менше або відновлюються після травм і тільки починають приєднуватися до повноцінних тренувань, відпочиватимуть два дні. Ми збираємося на базі 30 серпня ввечері і тренуємося. Обов'язково проведемо контрольний матч – проти «Колоса» 5 або 6 вересня. Часу на підготовку не так багато, оскільки попереду тур чемпіонату, а потім відразу кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів. Наше завдання – підготуватися до них якомога краще.

– Чи команда вже повністю зрозуміла і перейнялася вашими ідеями? У чому секрет високої реалізації моментів? Три удари – три голи...

– Оскільки ми виграли 3:1, значить, виконали завдання на гру на всі 100%. А про те, як хлопці розуміють мої ідеї, запитайте краще у них самих. Ми ретельно аналізували три матчі «Шахтаря» в Лізі Європи проти «Вольфсбурга», «Базеля» та «Інтера», тож знали їхні сильні сторони. Звісно, команда, яка атакує сімома футболістами, має і слабкі місця, які ми використали. Загалом ми підготувалися дуже добре, і це було видно на полі.

Оцініть матеріал
(256)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Сравнить Луческу, как он с полотенцем на голове, под дождем переживал за команду подсказывал и т. д. И Михайличенка, это небо и земля. Еще раз браво Луческу! Браво Динамо!
Zport.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Иванамофф
Хоть я Цыгана не люблю, но у Динамо появился тренер.
Alex86 1
Хоть бы зонт лучу дали, а то так весь матч с полотенцем и простоял
wicker
Циган красава! Зліпив з нічого цукерку.
Kevko
Хорошая игра. Другое Динамо с теми же игроками. Демонстрация значения ТРЕНЕРА в команде
A.V.
Навчати мудрого барона психології - ви в своєму розумі?! Він міг собі і шатер на гру замовити... Це і його сила впливу на футболерів. Навіть каміння з неба не завадили б йому роздавати вказівки. Скеля повинна залишатися непорушною, навіть, в 100-річчя.
Alex1964
Уже многим тупицам вскоре придётся увидеть каким станет Динамо имя которого знают во всём мире(Аргентина, Бразилия в т.ч.).
temamx2727
Поздравляю Киевлян, заслуженная победа.
Только по обзору я увидел две руки у динамо, вроде как на пенали тянули, чи не так?