Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2671
0

Олександр ПРИЗЕТКО: «Перша перемога Луческу читалася»

Фахівець вважає, що всі футболісти хотіли показати себе перед головним тренером

Олександр ПРИЗЕТКО: «Перша перемога Луческу читалася»
ФК Динамо Київ

Колишній нападник збірної України Олександр Призетко оцінив старт «Динамо» в першому турі УПЛ.
 
- Мірча Луческу дебютував в «Динамо» в офіційному матчі з перемоги над «Олімпіком» (4:1). Хороший доробок для нового тренера киян?
- Думаю, перемога «Динамо» над «Олімпіком» була очікуваною. У донеччан перед грою з киянами були кадрові проблеми, а наявної обойми не вистачає. У «Динамо» теж є кадрові труднощі, але лава запасних довша, склад укомплектований краще.
 
Так що перша перемога Луческу читалася. У «Динамо» після приходу нового тренера був емоційний підйом. Всі футболісти хочуть зарекомендувати себе в очах нового тренера.
 
- Чи зможе Луческу поліпшити результати «Динамо» в нинішньому сезоні, в контексті більш завзятої боротьби з «Шахтарем» за золото чемпіонату?
- Так, я все-таки сподіваюся, як і вболівальники «Динамо», що команда складе конкуренцію «Шахтарю» в боротьбі за золото. Думаю, шанувальникам донецького клубу теж не дуже приємно спостерігати, як їхня улюблена команда без боротьби, вже в середині чемпіонату приміряє на себе золоті медалі. Думаю, всім хочеться, щоб в чемпіонаті була боротьба за перше місце. Майже впевнений, що «Динамо» з Луческу в плані результатів в чемпіонаті додасть. Уже такого відриву в 23 очки, як раніше, не буде. У будь-якому випадку, команда зробить крок вперед.
 
- У грі з «Олімпіком» на поле в складі киян виходили молоді гравці. Луческу зможе допомогти їм добитися прогресу?
- У будь-якому випадку, зараз він дає їм шанс проявити себе. У великих клубах таких шансів молодим гравцям багато не дають, тому зараз у хлопців є можливість проявити себе і зачепитися за місце під сонцем в «Динамо». Хто його використовує, той залишиться в команді, тому що потім можуть прийти новачки і зайняти їх місце.
 
- Кравець і Супряга - форварди, на яких Луческу буде розраховувати в новому сезоні?
- Думаю, що прихід Кравця в «Динамо» - це хороший крок для конкуренції. Він якісний нападник, вже досвідчений футболіст і підходить під динамівську модель гри з фланговими передачами і вільними зонами. Під коротку гру, звичайно, Кравець не підходить. Тому все буде залежати від того, в який футбол Луческу буде грати з «Динамо».
 
Що стосується Супряги, то він молодий нападник, в грі з «Олімпіком» у нього було 3-4 моменти і свій гол він все ж забив. Думаю, якщо «Динамо» купить ще одного нападника-легіонера, то він відразу отримає шанс грати, а Супрязі доведеться піти в оренду, тому що Кравця теж взяли для того, щоб він допоміг «Динамо» вже зараз.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.