Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 серпня 2020, 13:06
16353
0

Гроза грандів проти зірок: хто сильніший. Прогноз Олександра Шовковського

За крок до фіналу

| Оновлено 22 серпня 2020, 13:06
16353
0
Гроза грандів проти зірок: хто сильніший. Прогноз Олександра Шовковського

Прогноз на матч «Лейпциг» - ПСЖ: клас парижан дозволить їм вийти у фінал. Коефіцієнт - 1.8

Міні-турнір Ліги чемпіонів триває. У першому півфіналі «Лейпциг» поміряється силами із ПСЖ, і для однієї з команд цей вихід у фінал стане першим в історії. Кого саме ми побачимо у вирішальному матчі за трофей аналізує тренер збірної України та експерт Parimatch Олександр Шовковський.

«Лейпциг» міг розраховувати на значно більше у цьому сезоні, якщо брати до уваги виступи команди у німецькому чемпіонаті. «Бики» у першій частині сезону активно змагалися навіть за перемогу у Бундеслізі. Проте у підсумку команда фінішувала третьою. Зате в Лізі чемпіонів підопічним Юліана Нагельсманна вдалося без проблем впоратися із «Тоттенгемом», після чого здолати в чвертьфіналі «Атлетіко».

Зустріч із «Матрацниками» не стала легкою для німецької команди: після першого тайму без забитих м’ячів, «Бики» швидко відкрили рахунок. І хоча потім суперник відігрався, під кінець основного часу німці (не без допомоги рикошету) забили переможний м’яч. Важливою ця перемога стала в контексті того, що, «Лейпциг» впорався із командою, сильна сторона якої є дії в обороні. Тепер же підопічним Нагельсманна слід зустрітися із суперником, в якого головною перевагою є зірки в лінії атаці. А це, очевидно, потребує дещо іншого підходу до ведення гри і більшого акценту на лінію оборони.

Поступово ПСЖ повертається до ігрових кондицій. На відміну від німецької команди, парижани не грали влітку в чемпіонаті Франції, який було завершено достроково, хоча обидва фінали Кубку зіграли, здобувши в них перемогу («Ліон», щоправда, вдалося здолати лише за допомогою серії пенальті). В цілому ж парижани провели три офіційних поєдинки наприкінці липня – початку серпня, і хоча це більше, ніж «Лейпциг», який окрім перемоги над «Атлетіко» інших матчів не мав, якби відновлення Ліги чемпіонів відбулося на місяць раніше, саме у німецької команди був би привід говорити про те, що вона перебуває у кращому фізичному тонусі.

Тим не менш, підопічні Томаса Тухеля отримали всю необхідну ігрову практику для підготовки на матчі Ліги чемпіонів. Інша справа, що кубкові ігри, та й матч проти «Аталанти», який завершився для парижан позитивно лише через те, що суперник пропустив два м’ячі уже в компенсований час, виявилися не найпростішими для команди. Так, якщо аналізувати статистику виступів команди (із врахуванням товариських зустрічей), то ПСЖ навіть матиме 11-матчову переможну. А вже зараз ПСЖ може продовжити успішну тенденцію і, що найголовніше, вийти у фінал Ліги чемпіонів.

«Лейпциг» – ПСЖ. Прогноз

В попередньому матчі парижани тривалий час не могли вразити ворота суперника через збитий приціл. На цей раз, слід припустити, вони швидше заб’ють і зможуть контролювати хід гри до її закінчення.

Експрес

З двох матчів півфіналу можна зібрати цікавий експрес із спокусливим коефіцієнтом. Таким чином, дивитися гру буде не просто цікавіше, це ще й дозволить по-справжньому відчути свою власну перемогу у Лізі чемпіонів

«Ліон» - «Баварія»: «Баварія» виграє обидва тайми – 2.3

«Лейпциг» - ПСЖ: прохід ПСЖ – 1.8 

Загальний коефіцієнт – 4.14

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.