Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 серпня 2020, 17:52
2610
5

Олег ФЕДОРЧУК: «Шахтар має перевагу перед Інтером»

Поєдинок між донецьким та італійським клубами стане достроковим фіналом, вважає фахівець

| Оновлено 16 серпня 2020, 17:52
2610
5
Олег ФЕДОРЧУК: «Шахтар має перевагу перед Інтером»
ФК Енергія. Олег Федорчук

Відомий український тренер Олег Федорчук поділився очікуваннями від матчів півфіналу Ліги Європи.

«Причина прекрасної форми «Шахтаря» — прогулянковий режим, який ця команда мала в чемпіонаті України. За 5-6 турів до закінчення чемпіонату Луїш Каштру зайнявся ротацією складу, відправляючи у відпустку великі групи футболістів. Це дозволило досягти кількох цілей: зняти психологічну і фізичну втому від сезону, спланувати підготовку гравців до вирішальних матчів у Лізі Європи. Тому «Шахтар» провів два дуже якісних матчі. Вочевидь, донеччани мають перевагу в фізичному і психологічному плані перед «Інтером».

Гравці «основи» прекрасно зіграні між собою, витримують весь темп матчу і дуже швидко атакують. Ніхто не випадає з гри. Зрозуміло, що за таких обставин у «Базеля» не було ніяких шансів вийти до півфіналу.

Інша справа — «Інтер». Італійські тренери — великі майстри тактичних сюрпризів, і я не здивуюся, якщо ми побачимо один з них у виконанні Конте. Плюс, мені здається, що з «Шахтарем» міланці не гратимуть в атакувальній манері, як це вони робили в матчі з «Баєром». Матч «Інтер» — «Шахтар» буде достроковим фіналом. Інша пара не вражає. «Севілья», вочевидь, втомлена за цей сезон, дуже важко грала проти «Вулверхемптона». «Манчестер Юнайтед» вихолостив всі емоції в чемпіонаті країни. А «Інтер» бачиться мені дуже мотивованим суперником. Особливо у світлі критики з боку Антоніо Конте керівництва клубу. Тепер йому треба виграти трофей, щоб закрити рота своїм недоброзичливцям.

Міланці будуть тиснути на найслабше місце «Шахтаря» — центр захисту. І, відверто кажучи, стає страшно за пару Бондар — Кривцов. Навіть посилення в особі Степаненка, який в останньому матчі виконував функції номінального третього центрального захисника, може не допомогти впоратися з парою форвардів Лукаку — Мартінес.

Однак і «Шахтар» своєю чудовою формою може забезпечити неприємності для суперника. На нас чекає захоплююча гра, можливо, найкраща протягом усього турніру в Німеччині», — вважає Федорчук.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Robert Monroe
"Матч «Интер» — «Шахтер» будет досрочным финалом. Другая пара не впечатляет.", - из какой помойки денисовы достают этих экспертов? Хотя намёк на досрочный финал для Шахтёра занятный.
Krivbass1979
Да,есть превосходство,и проиграли 5:0)))))
Женя Матийчук
согласен. победитель пары Интер-Шахтер выиграет турнир. первая пара выглядит слабее.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил