Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2020, 22:56
6546
0

Володимир ШАРАН: «У роздягальні я попросив вибачення у хлопців»

Наставник Олександрії про матч з Дніпром-1

| Оновлено 15 серпня 2020, 22:56
6546
0
Володимир ШАРАН: «У роздягальні я попросив вибачення у хлопців»
СК Дніпро-1

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував спаринг своєї команди проти СК «Дніпро-1» (0:0):

— Володимир Богданович, як готується «Олександрія» до нового сезону?

— Після завершення минулого чемпіонату ми зробили певні висновки, у першу чергу це стосується наших гравців, адже плани у нас були зовсім інші. Тому хочеться, щоб у наступному сезоні у нас були і інші результати. А з першого дня, коли ми зібралися після відпустки, ми домовилися, що будемо наполегливо працювати, щоб досягати перемог. І я дуже вдячний хлопцям, адже вони у тренувальному процесі дійсно викладалися максимально, хоча і були серйозні навантаження, але вони їх витримали. Головне, що підготовка до сьогоднішньої гри тривала без травм. Звичайно, я не можу сказати, що ми вже зараз готові до сезону на 100 відсотків, але у нас є план до 12 вересня (а ми саме до цієї дати плануємо вивести гравців на пік форми), тому зараз ще будуть навантаження, а потім вже будемо працювати, як ми це робимо зазвичай під час чемпіонату.

Сьогоднішня гра це підтвердила. Усі хлопці грали по тайму, окрім Гречишкіна, і на жаль, прикру травму отримав Бухал, який зараз знаходиться у лікарні, а тепер буде цілих шість тижнів у гіпсу, і невідомо коли він відновиться. Тож, ми свої проблеми бачимо. Вдячний «Дніпру-1» за хороший спаринг, завдяки якому ми побачили свою силу на цьому етапі.

— У вашого суперника додались у складі три нових гравці.  Наскільки з ними команда стане міцніше?

— Звичайно стане, і я в цьому впевнений, адже усі ці гравці – і Довбик, і Сарнавський, і Дубінчак – вже футболісти з іменем. Так що «Дніпро-1» зараз виглядає трішки по-іншому. Змінилася і тактична схема, яку ми сьогодні побачили. У минулому сезоні команда теж зупинилася за крок від Ліги Європи, хоча у дніпрян, можливо, і було інше завдання на початку сезону, наскільки я знаю. Але все одно, прикро програвати в плей-оф, а перемагати хочуть усі. Ну, а команда у «Дніпра-1» дуже цікава.

— Давайте згадаємо кумедний епізод на початку матчу, коли ви самі переплутали пенальті зі штрафним, і наказали бити іншому гравцю.

— (посміхається) Так, зараз у роздягальні я попросив пробачення у хлопців, адже це була моя помилка, тому що я спочатку вирішив, що арбітр призначив штрафний, а не пенальті. А вже коли побачив, що буде 11-метровий, то вирішив не змінювати гравця, який буде завдавати удар. І так вийшло, що Бухал і гол з пенальті не забив, але найголовніше, що він отримав травму.  Це дуже прикро. Звичайно, що в таких моментах треба бути уважнішим, тим більш, що перед грою ми призначаємо гравця, який виконує пенальті.

— Особливо, коли у воротах суперника Сарнавський, який відомий, як спеціаліст по 11-метрових ударах.

— Так, але можливо, що це і краще, адже поєдинок був контрольним. А в офіційному матчі, якби Гречишкін не забив, то потім могло і не бути впевненості протягом гри. Нічого тут страшного немає, а головне, що ми у захисті зіграли на нуль.

Джерело СК Дніпро-1
Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах
Футбол | 18 березня 2024, 23:14 5
Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах

Нещодавно лідери луганського клубу відмовились грати проти «Динамо»

Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна
Футбол | 19 березня 2024, 00:31 7
Де дивитись онлайн матч відбору до Євро-2024 Боснія і Герцеговина – Україна

21 березня о 21:45 відбудеться півфінал плей-офф кваліфікації Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.