Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2020, 13:18
13248
3

Треба битися за партнера! Луческу виступив у Динамо з мотиваційною промовою

Наставник столичної команди навів гравцям приклад – перемогу РБ «Лейпциг»

| Оновлено 15 серпня 2020, 13:18
13248
3
Треба битися за партнера! Луческу виступив у Динамо з мотиваційною промовою
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

У четвер, 14 серпня, перед вечірнім тренуванням у київського «Динамо» не було теоретичного заняття в класі. Замість цього Мірча Луческу зібрав команду у кромки поля, де не просто дав установку, а виступив із довгою мотиваційною промовою.

Спершу Містер нагадав команді, що до початку нового сезону залишився всього тиждень, і що зараз треба відкинути все другорядне і сконцентруватися на підготовці до майбутнього матчу. Тренер похвалив гравців за те, що вони тренувалися добре протягом минулого відрізка київських зборів і вже набрали хорошу фізичну форму. Однак над багатьма ігровими елементами ще належить багато працювати, довести базові рухи, яких вимагає тренерський штаб, до автоматизму.

Луческу зазначив: «Найгірший фактор – це байдужість! «Я цього не приймаю. Втратив м'яч або віддав пас і зупинився. Ні! Завжди потрібно боротися до кінця, наскільки вистачить сил.

Важливі фактори – самовіддача і самопожертва. Не тільки заради себе, а й заради партнерів. Ви формуєте колектив команди. Якщо ви будете один за одного битися, то в команді буде все добре».

Також Містер навів хлопцям свіжий приклад – перемогу в матчі Ліги чемпіонів РБ «Лейпциг», який не вважався фаворитом до зустрічі:

«Немає межі досконалості. Навіть найкращим, екстраординарним футболістам є до чого прагнути. А коли футболіст приходить до думки, що він уже всього досяг і у нього все є, то він як гравець уже мертвий.

Ви бачили, як вчора билися молоді хлопці з «Лейпцига», як вони рухалися на полі, з яким ентузіазмом грали. Вони живуть футболом. І ви повинні жити футболом. Давайте прокидатися, давайте наблизимося до сучасного європейського футболу!»

Також тренер окреслив, над якими аспектами необхідно працювати саме зараз, у чому вдосконалюватися, а в кінці своєї промови розповів про план на вечірню тренувальну сесію.

Оцініть матеріал
(106)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Домащенко
Да, ни Хацкевич, ни Михайличенко так сказать не смогли бы. Это просто другой уровень понимания футбола. И другой уровень требований к футболистам.
polesse2000
Давайте больше не будем вспоминать этих физруков бульбаша и миху. Перевернем страницу , забудем как страшный сон. С надеждой что в этом сезоне появится игра.
umnuy2
За такие деньги и не выкладываться,это уже диагноз.