Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 серпня 2020, 02:17
13490
11

ЛУЧЕСКУ: «Зараз Шахтар складно обіграти. Інтеру буде непросто»

Румунський тренер очікує цікавого поєдинку в 1/2 фіналу Ліги Європи

| Оновлено 17 серпня 2020, 02:17
13490
11
ЛУЧЕСКУ: «Зараз Шахтар складно обіграти. Інтеру буде непросто»
ФК Динамо. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу прокоментував майбутню дуель своїх колишніх команд - «Шахтаря» та «Інтера» - в півфіналі Ліги Європи-2019/20.

Про матч в цілому: «Зараз «Шахтар» складно обіграти, вони вийшли на відмінну організацію гри. У їхньому складі дуже технічні футболісти, а тому «Інтеру» буде непросто. Забрати м'яч у «гірників» дуже складно, тому я очікую на дуже цікаву гру. «Шахтар» вміє і любить контролювати гру, а «Інтер» відрізняється прекрасною організацією. Ми створили в «Шахтарі» дуже важливу систему з українцями в обороні і бразильцями в атаці, щоб вони могли показувати свої найкращі технічні якості. Заслуга в цьому належить президенту клубу, адже він створив те, що тепер «змушує» різних тренерів адаптуватися до системи «Шахтаря», а не навпаки».

Про слабкі сторони «Шахтаря»: «На даний момент «Шахтар» найсильніша команда України. «Інтеру», ймовірно, доведеться пожертвувати гравцями атаки. Важливо зберігати організацію гри, про що просить Конте. Це може мати вирішальне значення, як і управління темпом матчу».

Про найнебезпечнішого гравця «Шахтаря»: «Це Алан Патрік. За останній час він значно виріс. З роками він поліпшив свою гру і зумів краще інтегруватися в систему «Шахтаря», а тому сьогодні є ключовою фігурою в півзахисті. Також виняткова особистість Марлоса, як і бомбардира Жуніора Мораеса. Не варто забувати і про Коваленка».

Про гру воротаря: «Пятов - дуже досвідчений гравець. Він пропустив багато важливих м'ячів, але я не можу сказати, що він - слабка ланка в цій команді. В останні роки він був важливим футболістом, він буде керувати діями оборони».

Нагадаємо, Мірча Луческу в якості тренера попрацював і з «Інтером» (в сезоні-1998/99), і з «Шахтарем» (з 2004 по 2016 роки).

Оцініть матеріал
(105)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sv_2000
Чего это он так Коваленко выделил?
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vadim Kashnikov
Когда же создадут суперлигу где будут играть только топ клубы без этих всяких шахтьоров зенитов и всяких дворовых клубов из востока, чисто западно европейская высшая лига!
Vadim Kashnikov
не верю в проход интера в важнейших матчах почти всегда проваливается а жаль... постсовковое г***но в финале еврокубка это фуу
Евгений Колесников
Здравствуйте! Хочу создать ролик 3D Motion. Мне очень помогут Ваши ответы) Почему Вы болеете именно за шахтёр и какие к Вас визуальные ассоциации с этой командой? Заранее спасибо! Вперёд Шахтёр!)
bzzzzz
Патрик, Марлос, Мораес... но самого очевидного - Тайсона, не упомянул, что-то сдесь не так)
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил