Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 10 серпня 2020, 19:34
16934
0

Шахтар - Базель. Букмекери вірять в перемогу гірників. А ти?

Хто пройде до півфіналу

| Оновлено 10 серпня 2020, 19:34
16934
0
Шахтар - Базель. Букмекери вірять в перемогу гірників. А ти?
ФК Шахтар

«Шахтар» близький до того, щоб в третій раз у своїй історії вийти в півфінал єврокубка. У 2009-му гірники виграли Кубок УЄФА, в 2016 поступилися «Севільї» в півфіналі. Цього разу треба просто пройти «Базель». Завдання виглядає цілком реально, але недооцінювати швейцарців точно не варто

Коефіцієнти Favbet: 1.8 - 3.85 - 4.3

Вихід в півфінал:

Шахтар - 1.41

Базель - 2.92

Перемога в Лізі Європи:

Шахтар - 12

Базель - 35

Судячи за коефіцієнтами Favbet, «Шахтар» виглядає фаворитом на вихід у півфінал у співвідношенні 68% на 32%. В 1/4 «Базель» несподівано, але при цьому впевнено пройшов франкфуртський «Айнтрахт» (від якого «Шахтар», до слова, вилетів у Лізі Європи в 2019 році), і «гірникам» швидше за все теж буде непросто

До того ж не повинна вводити в оману і перемога «Шахтаря» 3:0 над «Вольфсбургом» в 1/8. Бо всі голи були забиті після 89-ї хвилини, коли німці вже перестали грати в обороні. Вилучення Давида Хочолави в другому таймі могло створити дуже серйозні проблеми для «гірників», і хто знає, чим би закінчився матч, якби через пару хвилин арбітр не вирівняв склади.

Що цікаво, в матчі з «Вольфбургом» «Шахтар» вперше за 3,5 роки не пропустив в матчах єврокубків. До цього Андрію Пятову вдалося відстояти на нуль в лютому 2017 проти «Сельти». Неприємна серія нарешті була перервана, але гра гірників в обороні, як і раніше, далека від ідеалу. Особливо враховуючи, що в чвертьфіналі доведеться грати без травмованого Ісмаїлі і вілученного Хочолави. У резерві у «Шахтаря» лише два захисника - Валерій Бондар та Маркіньос Сіпріано. Ні один, ні інший ніколи не виходили в єврокубках. Але вибору у Каштру немає - доведеться довіритися дебютанту в такому найважливішому матчі. Так що в другому матчі поспіль «Шахтарю» навряд чи вдасться відіграти на нуль.

У той же час в атаці у «Шахтаря» все добре. Дуже ефективно можуть вийти на заміну Тете, Соломон і Коноплянка. А тому немає сумнівів, що хоча б один гол гірники обов'язково заб'ють. І ставка напрошується - обидві команди повинні забити. Якщо любите ризикувати, то можете спробувати поставити «перемога Шахтаря і тотал матчу більше (2.5)» з коефіцієнтом 2.6. «Обидві заб'ють», втім, виглядає надійніше.

Прогноз: обидві команди заб'ють - 1.8

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024
Футбол | 18 квітня 2024, 13:30 7
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме матчі Євро-2024

MEGOGO — офіційний мовник УЄФА Євро-2024

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.