Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 серпня 2020, 01:44
1586
0

В'ячеслав ШЕВЧУК: «У Шахтарі кожен гравець – лідер»

Спеціаліст – про перемогу «гірників» над «Базелем» (4:1)

| Оновлено 16 серпня 2020, 01:44
1586
0
В'ячеслав ШЕВЧУК: «У Шахтарі кожен гравець – лідер»
ФК Шахтар Донецьк

Екс-гравець донецького «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук прокоментував розгромну перемогу «гірників» над швейцарським «Базелем» (4:1) у чвертьфіналі Ліги Європи.

«Шахтар показав чудовий футбол, а також відмінну гру і результат. Вони дуже добре підготувалися до матчу - в тактичному, психологічному і фізичному плані. З перших хвилин відразу скористалися стандартом і потім контролювали матч повністю, створили багато гольових моментів. Шахтар повністю насолоджувався грою. Перший гол - це важливий момент. Скористалися олдскульною помилкою Базеля в обороні, зауважив, що вони повністю грали персонально. Шахтар грамотно підготувався, вони спеціально вбігали в штрафну, щоб був простір.

Бондар заслуговує на компліменти, він молодий хлопець, вихованець академії, що дуже важливо. Дуже радий, що він відмінний матч провів, був сконцентрований і спокійний. В обороні виграв практично всі єдиноборства, дуже добре в передній лінії перекривав. Там бувають проблеми навіть у досвідчених гравців. Плюс з початком атак у нього все добре було. Хочу, щоб ця гра дала йому поштовх і він вже не втрачав своє місце у стартовому складі.

Матвієнко - це універсальний і сучасний гравець, який може зіграти на кількох позиціях. Він професіонал і дуже швидкий. Шахтар високо пресингує, є простір за спиною і він може покривати цю зону. Не дарма його переглядає Арсенал. Упевнений, що він буде грати в топ-клубі.

У Шахтарі - кожен гравець лідер, навіть молоді беруть на себе цю ношу. Тайсон, ясна річ, уже давно в команді, адаптований, підказує бразильцям, як потрібно взаємодіяти в побуті. Гра з Вольфсбургом показала, як Соломон вийшов і забив, є велика конкуренція з лави, навіть Коноплянка вже не вийшов», - сказав Шевчук.

У півфіналі Ліги Європи «Шахтар» зіграє з італійським «Інтером». Матч відбудеться 17 серпня в Дюссельдорфі. Початок о 22:00 за Києвом.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.