Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 серпня 2020, 19:56
1215
0

ТАЙСОН: «У протистоянні з Базелем ми думали про півфінал»

Один з лідерів донецького «Шахтаря» - про майбутній матч проти «Інтера»

| Оновлено 16 серпня 2020, 19:56
1215
0
ТАЙСОН: «У протистоянні з Базелем ми думали про півфінал»
ФК Шахтар Донецьк. Тайсон

Бразильський півзахисник донецького «Шахтаря» Тайсон поділився очікуваннями від півфінальної зустрічі в рамках Ліги Європи проти міланського «Інтера».
 
- Як ви підходите до протистояння з «Інтером»? Перед матчем з «Базелем» головний тренер Луїш Каштру сказав, що ваша лінія захисту - це фундамент, який дозволяє зберігати поточний стиль гри в верхній частині поля. Що буде інакше в матчі з «Інтером»?
- З командою, яка фінішувала в чемпіонаті Італії другою, потрібно бути уважними. У них є відмінні футболісти, в тому числі, багато легіонерів. Півфінал дуже важливий для обох команд, тим більше, що раунд - на виліт, без матчу-відповіді. Так що, як я це бачу, шанси 50 на 50. Ми пройшли так далеко не випадково - ми заслужили це. Буде чудовий матч. Сподіваємося, що зможемо повторити наш відмінний виступ, який був у поєдинку з «Базелем». Звичайно, поважаємо «Інтер», але ми не припинимо грати в нашому ключі і продовжимо діяти так, із задоволенням. Ми станемо робити те, що робимо, з повагою до суперника.
 
- Ви дуже близькі до перемоги в турнірі. Націлені на те, щоб повторити найбільше міжнародне досягнення «Шахтаря» і знову завоювати трофей УЄФА?
- Особливо для тих з нас, хто виступає за клуб досить довго. Ми мріємо про вихід до фіналу з моменту протистояння з «Бенфікою» і ніколи не відхилялися від цього курсу. Фінал завжди залишався нашою метою. Ми знали, що, коли вийдемо до чвертьфіналу або півфіналу, зустрінемося з сильними командами, але продовжуємо думати про фінал, навіть коли нам протистоїть «Інтер». Ми хочемо увійти в історію клубу, і для цього повинні завойовувати такі трофеї, як в Лізі Європи. Це важливо і для клубу, і для нас, футболістів. Ми ставимо це завдання перед собою завжди, сфокусовані на ньому, на тому, що робили в тренувальному процесі, так що в понеділок постараємося показати відмінну гру і, дай Бог, вийти до фіналу.
 
Ми не можемо перестати думати про фінал. Навіть зараз, коли ми в готелі, наші думки спрямовані в наступний раунд. У протистоянні з «Базелем» ми думали про півфінал. Тепер хочемо вийти у фінал, і від нього нас відділяє лише одна гра, - сказав Тайсон.
 
Нагадаємо, зустріч «Інтер» - «Шахтар» відбудеться в понеділок, 17 серпня, в Дюссельдорфі. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
 
Читайте також: Даріо СРНА: «Два-три футболісти Інтера коштують, як весь чемпіонат України»

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 12
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Тренер юнацької збірної України прокоментував перемогу над Естонією
Футбол | 26 квітня 2024, 10:48 0
Тренер юнацької збірної України прокоментував перемогу над Естонією

Юрій Мороз – про перший міжнародний досвід збірної U-16

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.