Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
3151
3

Директор Металурга З: «Не знаю, чи буде матч з Рухом зіграний взагалі»

Сьогодні матч точно не відбудеться

Директор Металурга З: «Не знаю, чи буде матч з Рухом зіграний взагалі»
ФК Рух

Сьогодні, 10 серпня «Металург» Запоріжжя в перенесеному матчі 22-го туру Першої ліги мав на виїзді зіграти з «Рухом». Однак «Металург» відмовився від проведення матчу через занадто напружений графік.

Ситуацію прокоментував директор «Металурга» Максим Лупашко:

«Зрозуміло, що сьогодні матчу не буде. Не знаю, чи буде зіграний він взагалі. Ми готові зіграти, але це ж все в руках ПФЛ.

Ми написали лист і сказали, що не готові зіграти в понеділок. Але поки ніякої відповіді не було - буде він перенесений чи ні. В інтернеті пишуть, що ПФЛ відправить матеріали в КДК.

Я хочу потрапити на це КДК, взяти участь в розгляді цієї справи. Ми не змогли зіграти фізично, при всьому нашому бажанні. Мовчу вже про фізичний стан футболістів - їм потрібно було провести 4 ночі в автобусі за тиждень, зігравши 3 матчі.

Діалогу з ПФЛ немає. Ми їм сказали, але ПФЛ потрібно порадитися, щоб щось сказати. Може, немає інформації, тому що вихідні. Поки ситуація ось така, немає відповіді. Будемо завтра з ранку дізнаватися».

Раніше Лупашко заявив, що «Металург» готовий зіграти з «Рухом» в інший день.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 4
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Оце грьобане ПФЛ тільки за матч Руху з Металургом треба РОЗІГНАТИ К ЧОРТУ !!! Такі зарплати паскуди отримують а за футбол не дбають!
Vadum Hrynchuk
Уважаемый господин директор, конечно же, матч будет сыгран. Дождитесь, к примеру, игр сборной - там у Руха будет пауза в УПЛ, у Вас во второй лиге, вот и играйте на здоровье.
А если серьезно, то тот клубок из жаб и гадюк, который в данный момент представляет из себя ПФЛ, мне, как и Вам, глубоко противен. И про эпидемию я помню, и про Ваши проблемы в этой связи. Но, блин, лига приняла единственно возможное решение, при котором этот матч мог быть сыгран, забрав у остальных два дня отпуска ( там уже и Авангард чего-то (не) хочет), а Вы все ставите на зеро, то есть на Черноморец. Как бы в итоге все сами себя не перехитрили. Здоровья и удачи, с уважением, человек, считающий, что футбольные матчи должны быть сыграны.
Akkerman65
Металлург перед вылетом во вторую лигу пытается нагадить четырнадцати командам первой. И подарить (продать) 3 очка Руху.