Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 09 серпня 2020, 15:01
5461
3

Металург готовий зіграти з Рухом в інший день

Клуби Першої ліги все ще можуть зіграти

| Оновлено 09 серпня 2020, 15:01
5461
3
Металург готовий зіграти з Рухом в інший день
ФК Металург Запоріжжя

Перенесений поєдинок 22 туру чемпіонату України Першої ліги між «Рухом» і «Металургом» повинен був відбутися 10 серпня. Однак, як розповів директор ФК «Металург» Максим Лупашко, команда на цю гру не поїде, але готова зіграти в інший день.

«Звичайно, ми дуже хочемо зіграти з «Рухом». Але коли нам перед календарним матчем в Миколаєві 7 серпня повідомили про нову дату перенесеного поєдинку, то відразу виникли питання, пов'язані з відновленням та підготовкою до протистояння з «Рухом». Адже нашій команді потрібно було подолати неблизький шлях з Миколаєва до Запоріжжя, а потім витратити близько 20 годин на дорогу до Львова.

Нам дороге здоров'я футболістів, які і так за останні 20 днів зіграли сім поєдинків з роз'їздами. Тим більше, що відразу після матчу з «Рухом» нам необхідно терміново повертатися в Запоріжжя, адже 13 серпня в нас на черзі вирішальний поєдинок в боротьбі за виживання з «Чорноморцем». Тому ми готові зіграти з «Рухом», але тільки не 10 серпня. Про свою позицію ФК «Металург» поінформував ПФЛ, тепер чекаємо реакції керівництва ліги», - сказав Лупашко.

Нагадаємо, що в разі невдалого фінішу на «Металург» чекають матчі плей-оф за право виступати в першій лізі з «Альянсом», які повинні відбутися 16 і 20 серпня.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
николай грива
какие грошенята дебил. В таком темпе не играет ни одна команда мира как металлург Запорожье каждые 3 дня игра и еще с переездами. Все бы ничего так это еще команда после коронавируса ей нужен минимум месяц на восстановление. А у нас руководство пфл считает они же каждый день в кабаки и бордели ходят вот и команда Металлург может в таком темпе играть. Надо мозгами павелкам думать если они у него есть а не сракой когда такая ситуация произошла.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил