Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3113
3

Тренер Вольфсбурга: «В обох іграх Шахтар був кращим і швидшим»

Олівер Гласнер відзначив силу української команди

Тренер Вольфсбурга: «В обох іграх Шахтар був кращим і швидшим»
https://twitter.com/vfl_wolfsburg

Головний тренер «Вольфсбурга» Олівер Гласнер прокоментував поразку своєї команди від «Шахтаря» (0:3) в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи.

«Хотів би привітати «Шахтар» з виходом у чвертьфінал Ліги Європи. В обох іграх, які ми провели, «Шахтар» був кращим і швидшим. Ми в цій грі намагалися випробувати всі комбінації, які планували, але, тим не менш, не могли відкрити рахунок. У нас було кілька хороших моментів, які потрібно було використовувати. Це і момент зі скасованим пенальті, і гра в більшості протягом деякого часу. Але під кінець гри «Шахтар» проявив себе з найкращого боку. Так що, в цілому, це заслужена перемога господарів.

Ситуація біля воріт «Шахтаря», на моє глибоке переконання, повинна була привести до пенальті. Або до голу зі штрафного. Що стосується карток Брукса, то перша була у відповідності з правилами - я з нею згоден. Друга жовта була спірною, ця була гра в м'яч. Мені потрібно ще подивитися повтор цього епізоду, але суддя прийняв таке рішення. Нам потрібно було реалізовувати свою перевагу, яке ми отримали після вилучення Хочолави.

«Шахтар» в кращому ігровому тонусі? Це тільки відмовка, яку можна придумати після гри. Я відмовок не шукаю. «Шахтар» показав себе найкращим чином. Він показав відмінну гру. Він показав, що краще грає і в обороні, і в атаці. Це демонструє ще і те, що ми зі свого боку грали не настільки ефективно », - сказав Глазнер.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine
Я думаю всім тренерам ЧУ потрібно брати приклад з тренера.
Та вміти поважати суперників, а не поливати ....