Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
973
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Побоююся за стан гравців Шахтаря, які довго відпочивали»

Український експерт висловився про майбутній поєдинок Ліги Європи

Євген ЛЕВЧЕНКО: «Побоююся за стан гравців Шахтаря, які довго відпочивали»
Instagram. Євген Левченко

Колишній гравець збірної України Євген Левченко поділився очікуваннями від матчу Ліги Європи, в якому «Шахтар» зіграє з «Вольфсбургом».

«Звичайно, успіх «гірників» у першому поєдинку викликає повагу. Однак, рахунок слизький. Якщо «Вольфсбург» заб'є гол першим, та ще й рано, картина протистояння зміниться. До того ж, зустріч буде проходити без глядачів, і це мінус для «Шахтаря». Мале число вболівальників на трибунах або їх відсутність, завжди було великим розчаруванням для футболістів, але зараз вони стали до такого звикати. Тому, за атмосферою це буде штучна гра, більше товариський матч...

«Гірники» завершили чемпіонат на мажорній ноті і дав відпочити основним футболістам. Вважаю, що це може зіграти злий жарт з «Шахтарем». Після відпочинку хлопці взяли участь у двох спарингах, але це не те... На сто відсотків такі матчі не дають гравцям можливість знову відчути гру. Тому, я побоююся за стан «гірників», яким дали занадто багато відпочинку.

Що стосується «Вольфсбурга», матчі якого я дивився, то він після карантину не демонстрував феєричний футбол. Це не та команда, яку потрібно боятися. Упевнений, «Шахтар» суперника якраз і не боїться, але поважає. Немає сумнівів, що «Вольфсбург» буде битися до кінця. У цій команді непогано себе проявляв Вігхорст. Цей високорослий форвард здатний створити проблеми «Шахтарю»», - сказав Левченко.

Відзначимо, що матч «Шахтар» - «Вольфсбург», стартує 5 серпня о 19:55.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.