Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1170
1

Єгор НАЗАРИНА: «Я хотів залишитися в Європі, але будемо рухатися далі»

Хавбек «Зорі» – про причини повернення з Європи

Єгор НАЗАРИНА: «Я хотів залишитися в Європі, але будемо рухатися далі»
ФК Антверпен. Єгор Назарина

Новоспечений півзахисник «Зорі» Єгор Назарина розповів про аспекти переходу в луганський клуб.

«Варіант залишитися в Антверпені був, але я хотів перейти в інший клуб, де мене більше поважатимуть і на мене більше будуть розраховувати. Там невідомо - грав би чи ні. Відчуваю, що я готовий на 100%, щоб грати в бельгійському чемпіонаті. Тренери Антверпена розраховували на мене, як на гравця основного складу. Але сталося те, що сталося, будемо рухатися далі. Тепер новий виклик у кар'єрі, хороша команда і тренер, гра в єврокубку. Це для мене хороша мотивація. Радий, що тут опинився.

Я хотів залишитися в Європі, дивився тільки туди, це була моя задача і мрія. Рік тому перейшов в Карпати, оскільки не було можливості перейти в іншу команду в останній день трансферного вікна. Вважаю, що цей рік можна занести мені в актив. Зоря - це був усвідомлений крок, я буквально відразу погодився на їх пропозицію. Вона - більш європейська команда, видно, що тренер з європейським менталітетом. Зараз це великий клуб, який впевнено конкурує з грандами. Для мене це великий виклик. Проблем з адаптацією, думаю, не буде. Я з багатьма знайомий або навіть грав разом. Наскільки я чув, в Зорі дуже хороший колектив», - сказав Назарина.

Нагадаємо, в минулому сезоні Назарина, контракт якого належав бельгійському «Антверпену», на правах оренди виступав у «Карпатах». За «зелено-білих» 23-річний півзахисник зіграв в УПЛ 15 матчів, в яких забив 6 голів.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
А что он в Африку или Азию уехал?