Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 липня 2020, 11:46
4829
0

Ювентус знову став чемпіоном, Ярмоленко забив за Вест Хем

Головні новини за 26 липня на Sport.ua

| Оновлено 27 липня 2020, 11:46
4829
0
Ювентус знову став чемпіоном, Ярмоленко забив за Вест Хем
ФК Вест Хем. Андрій Ярмоленко

Вашій увазі пропонується добірка головних новин і матеріалів на Sport.ua за неділю, 26-е липня.

1. Знову чемпіони! Ювентус достроково завоював титул, обігравши Сампдорію. Голи Кріштіану Роналду і Федеріко Бернардескі зробили Саррі вперше чемпіоном Серії А.

2. У закритому режимі. Шахтар виграв у Полісся надсекретний спаринг. 29 липня команда Каштру проведе ще один контрольний матч, з «Вересом».

3. Поповнення для Луческу? Динамо може підсилитися бразильським центрбеком. Захисник «Галатасарая» Маркао Тейшейра грає в Туреччині півтора року.

4. Підсумки АПЛ: МЮ і Челсі потрапили в ЛЧ, Моуріньо проскочив в Лігу Європи. «Лестера» не буде в наступному сезоні ЛЧ, «Астон Вілла» зберегла прописку.

5. Молодіжка Динамо програла Вересу в товариському матчі. Рівненський клуб проводить спаринги перед плей-оф за вихід у Першу лігу.

6. ВІДЕО. Зрикошетило. Ярмоленко забив гол за Вест Хем в ворота Астон Вілли. Український форвард відзначився в кінцівці поєдинку останнього туру АПЛ.

7. Луческу дав добро на Вукоєвича, варіант з Гусєвим поки тільки на папері. Новоспечений наставник «Динамо» незабаром визначиться з помічниками.

8. Очоливши Динамо, Луческу став найстаршим тренером в світі. Керівництво «біло-синіх» затіяло серйозну авантюру.

9. Манчестер Юнайтед обіграв Лестер і завершив чемпіонат на третьому місці. Манкуніанці в наступному сезоні будуть виступати в Лізі чемпіонів.

10. Стало відомо, ким Лобановський хотів замінити Шевченка, що пішов в Мілан. Виявляється, «Динамо» вело переговори з приводу переходу румунського форварда Адріана Муту.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.