Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 липня 2020, 00:49
2457
1

Манчестер Юнайтед обіграв Лестер і завершив чемпіонат на третьому місці

Манкуніанці в наступному сезоні будуть виступати в Лізі чемпіонів

| Оновлено 27 липня 2020, 00:49
2457
1
Манчестер Юнайтед обіграв Лестер і завершив чемпіонат на третьому місці
ФК Лестер

У заключному турі англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» обіграв «Лестер» з рахунком 2:0.

«Лестеру» для того, щоб зайняти лігочемпіонівське місце необхідна була виключно перемога в сьогоднішньому матчі. Але в першому таймі «лисиці» не поспішали форсувати події, сконцентрувавшись, в першу чергу, на збереженні своїх воріт у недоторканності. І це у них виходило досить непогано: в першому таймі манкуніанці створили небагато загроз біля штрафного господарів поля. Футболісти «Лестера» також особливо не досягли успіху в атаці, і таким чином на перерву команди пішли з нулями на табло.

В середині другого тайму манкуніанці відкрили рахунок. Джастін в штрафному збив Марсьяля, а Фернандеш точним ударом реалізував пенальті. А крапку в матчі поставив Лінгард, який в компенсований час скористався помилкою Шмейхеля.

Таким чином, «Манчестер Юнайтед» в наступному сезоні буде виступати в Лізі чемпіонів, а на «Лестер» чекають баталії Ліги Європи.

Англійська Прем'єр-ліга. 38-й тур.

«Лестер» - «Манчестер Юнайтед» - 0:2

Бруну Фернандеш (71, з пенальті), Джессі Лінгард (98)

Джеймс Джастін (69) - Гаррі Магуайр (9), Віктор Ліндельоф (63), Неманья Матич (83), Поль Погба (90), Брендон Вільямс (92)

Джонні Еванс (94, груба гра)

«Лестер»: Каспер Шмейхель, Джонні Еванс, Вес Морган, Джеймс Джастін, Люк Томас (Джордж Хірст, 88), Юрі Тілеманс (Демарай Грей, 73), Оніньє Ндіді, Хамза Чодурі (Денніс Прает, 73), Марк Олбрайтон (Харві Барнс, 73), Джеймі Варді, Келечі Іхеаначо (Агіос Перес, 58)

«Манчестер Юнайтед»: Давид де Хеа, Віктор Ліндельоф, Аарон Ван-Біссака, Брендон Вільямс, Гаррі Магуайр, Неманья Матич, Поль Погба, Бруну Фернандеш (Скотт Мактомінай, 86), Антоні Марсьяль (Одіон Ігало, 97), Маркус Решфорд (Тімоті Фосу-Менса, 97), Мейсон Грінвуд (Джессі Лінгард, 77)

Арбітр: Мартін Аткінсон

Стадіон «Кінг Пауер» (Лестер, Англія)

ЛЕСТЕР - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tospokitos
Молодцы МЮ! Никто не ожидал что они в этом сезоне возьмут третье место в АПЛ. Надеюсь составят конкуренцию Ливеру и Сити в борьбе за чемпионство в следующем сезоне .