Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 25 липня 2020, 13:53
4034
0

Мілан – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи залишиться «Аталанта» претендентом на скудетто?

| Оновлено 25 липня 2020, 13:53
4034
0
Мілан – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Globallookpress

У п’ятницю, 24 липня, відбудеться матч 36-го туру чемпіонату Італії, в якому «Мілан» прийме «Аталанту». Обом командам потрібні очки, тому грати вони будуть на перемогу.

«Мілан» повернувся з карантину в чудовій формі. «Россонері» не програли жодного матчу після рестарту сезону і лише двічі зіграли внічию. У підопічних Стефано Піолі триває серія з трьох перемог поспіль. «Мілан» розташовується на 6-му місці турнірної таблиці Серії А, маючи в активі 59 очок. «Россонері» увійшли в зону єврокубків, але їм рано розслаблятися. «Наполі» відстає всього на 3 бали.

До матчу проти «Аталанти» «Мілан» підійде з кадровими втратами. Найближчий поєдинок через дискваліфікацію пропустять Ісмаель Беннасер і Тео Ернандес. Саму Кастільєхо, Маттео Мусаккіо і Лео Дуарте залишаються в лазареті. До них приєднався капітан команди Алессіо Романьйолі, який, швидше за все, пропустить залишок сезону. Під питанням на матч проти «Аталанти» Сімон К’яер і Андреа Конті. У обох виникли проблеми під час матчу проти «Сассуоло».

«Аталанта» теж не відчуває серйозних труднощів після рестарту сезону. Як і у випадку з «росонері», команда з Бергамо не програла жодного матчу після карантину. «Оробічі» цілком заслужено займають 2-ге місце в турнірній таблиці Серії А і навіть мають теоретичні шанси на скудетто. За 3 тури до закінчення чемпіонату команда відстає від «Ювентуса» на 6 очок.

У «Аталанти» немає серйозних кадрових втрат перед матчем проти «Мілана». Єдиний травмований у складі гостей – Йосип Ілічич. Дискваліфікованих у команди теж немає. Не виключено, що в стартовому складі вийде Руслан Малиновський. Українець разом з Маріо Пашалічем і Луїсом Муріелем може стати головною ударною силою «Аталанти» в майбутньому поєдинку.

Статистично у «Мілана» повна перевага над «Аталантою». «Россонері» 53 рази перемагали цього суперника. На рахунку «Аталанти» 24 вікторії. Ще 42 рази команди грали внічию. У матчі 1-го кола підопічні Джан П’єро Гасперіні розгромили вдома «Мілан» з рахунком 5:0. У 2-му колі такого вже не буде. «Россонері» зараз є абсолютно іншою командою.

Букмекери віддають перевагу гостям. Фахівці також вважають, що в матчі буде забито не більше трьох м’ячів (коеф. 1,76). Але можна подивитися на це протистояння і з іншого боку. Обидві команди будуть грати на перемогу. У «Мілана» травмовані відразу троє центральних захисників. У «россонері» будуть проблеми в обороні, якими повинна скористатися «Аталанта».

При цьому у господарів також великий атакуючий потенціал. В останніх 6-ти матчах вони забивали не менше 2-х голів у кожному поєдинку. Тому є сенс очікувати результативну гру, в якій, можливо, так і не буде виявлено переможця.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма; Калабрія, Кессьє, Габбіа, Лаксальт; Білья, Бонавентура; Салемакерс, Чалханоглу, Ребич; Ібрагімович.
«Аталанта»: Голліні; Толой, Паломіно, Джімсіті; Кастань, де Рон, Фройлер, Гозенс; Пашаліч; Малиновський, Муріель.

24 липня, п'ятниця 

«Мілан» — «Аталанта»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 22:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Мілан — Аталанта. Онлайн-трансляція матчу
Прогноз Sport.ua — 2:2

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.