Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
35350
15

Колишній гравець Шахтаря розповів, чому Луческу не спілкувався з українцями

Не знаючи мови, багато не побалакаєш

Колишній гравець Шахтаря розповів, чому Луческу не спілкувався з українцями

Колишній футболіст «Шахтаря» і збірної України Андрій Воробей розповів про те, чому Мірча Луческу не спілкувався з українськими футболістами і чому «Динамо» може виграти від його приходу.

- У спілкуванні він більше наставник чи друг?
- Коли я був, з українськими футболістами Мірча Луческу практично не спілкувався. Він розмовляв з латиноамериканськими футболістами, знаючи їхню мову. Містер володіє іспанською, португальською, англійською, трохи французькою, але не українською чи російською. Переважно, він спілкувався з легіонерами англійською мовою. З нами - через перекладача, але там не особливо поговориш.

- УПЛ виграла від повернення Луческу?
- Важко сказати. Ніхто цього переходу не зрозумів. На нього зараз буде колосальний тиск. Мірча Луческу - хороший фахівець, але чемпіонат розпочинається зовсім скоро і за цей час він не зробить ту команду, яку хоче.

Згодом, якщо він залишиться, то для «Динамо» це буде плюс. Але працювати з повною довірою тренера і підтримкою уболівальників - це одне, а коли проти тебе преса і вболівальники, то працювати в такій обстановці буде важко.

Зрозуміло, що політика «Динамо», в останні роки, була невиправданою - не було результатів. Прийшов час щось кардинально міняти. У цьому плані, такий реабілітолог, як Луческу, зараз і потрібен «Динамо». Так, це буде болісно, ​​але, з часом, будуть зміни на краще. У «Шахтарі» до Луческу теж була «чехарда», змінювалися тренери - Невіо Скала, Бернд Шустер... А потім все налагодилося.

Раніше Воробей розповів, які гравці Динамо постраждають після приходу Луческу.

Оцініть матеріал
(239)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
В країнах совка Луческу приваблює кількість неоподаткованого бабла,Желаю,чтоб
Евгений Бойкинюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Волк Волкович
Цыгана погнали россияне,погнали турки.Оно никакое.Он выезжал за счет того,что Ахметов не жалел денег на бразильцев,но Суркис деньги на все прихоти мамалыжника тратить не будет.Это очередная ошибка,жаль,что Ребров отказался,жаль.Он единственны,кто был нужен "Динамо",кто все таки поднял бы команду на прежний высокий уровень.
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DKTheBest2
Якось попадалося мені відео, де Луческу пробував по-англійськи щось сказати. Знання мови в нього нульовому рівні.
На рахунок іспанської, португальської та французськоі не знаю не чув, але з румунською це одна група мов і гадаю, що "моя-твоя-панімай" для нього має бути не так вже й важко, але вільно ні на одній з них він не спіклується. А на рахунок срузькоі чи української, то він іх добре розуміє і всі бачили не раз, що може розмовляти, просто не хоче.
dd dent
Камон плей?
Aleksandr Sirenko
С каких это пор грязный румын стал "мистером" ? Его отец , не говоря уже про деда , жрал из одной миски с собаками , а тут вдруг он стал мистером . Это Ахметов , желая подлизнуть мамалыжнику . стал назвать его так называть . Этот цыган унитаз впервые увидел в Донецке .