Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 липня 2020, 13:13
2832
2

Манчестер Юнайтед - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Андрій Ярмоленко їде на «Олд Траффорд»

| Оновлено 22 липня 2020, 13:13
2832
2
Манчестер Юнайтед - Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManUtd

Нинішній сезон АПЛ добігає свого кінця, однак невирішені питання в турнірній таблиці ще залишилися. Головне з них - хто складе компанію «Ліверпулю» і «Манчестер Сіті» в наступному сезоні Ліги чемпіонів.

На два місця три претенденти: «Челсі», «Лестер» і «Манчестер Юнайтед». Аутсайдер в цій гонці - саме «Лестер», по шансах якого дуже сильно вдарила поразка від «Тоттенхема». Фактично Жозе Моуріньо одним махом майже забезпечив потрапляння до топ-4 відразу двом своїм колишнім клубам - «Челсі» і МЮ.

Проте, команді Оле Гуннара Сульшера ще треба скористатися подарунком від колишнього коуча і обіграти «Вест Хем» в своєму матчі 37-го туру. Зараз у «Червоних дияволів» і «Лестера» по 62 очка, але у МЮ ще матч в запасі.

Після карантину «Манчестер Юнайтед» набрав блискучу форму, і зараз багато хто заслужено називає команду Сульшера найсильнішою в АПЛ на даний момент. Тому, шанси у МЮ увірватися в топ-4 за підсумками 37-го туру дуже високі.

Тим більше, що турнірної мотивації у «Вест Хема» практично немає. Завдяки перемозі над «Вотфордом» в 36-му турі команда Андрія Ярмоленка практично забезпечила собі збереження місця в АПЛ на наступний сезон. Відправити «Молотобійців» у Чемпіоншип можуть лише якісь фантастичні сценарії, в які, напевно, не вірить уже ніхто.

Тому, букмекери абсолютно закономірно вважають «Манчестер Юнайтед» беззаперечним фаворитом матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,24, на «Вест Хем» - 14. Імовірність нічиєї - 7.1.

22 липня, середа

«Манчестер Юнайтед» — «Вест Хем»
Манчестер. «Олд Траффорд». Початок - о 20:00
ТБ-трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua — 3:1
Олег Дідух
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Романенко
Удачи Вест-Хэму
theguy
Я дуже давно вболіваю за МЮ,але "заслужено найсильніша команда в АПЛ (хай і після карантину)" - це щось дуже далеке від реальності.
Гол на 96 хвилині в матчі за третє місце і проходний двір в матчі за вихід у фінал КА - це не стиль "найсильніших" команд.