Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 липня 2020, 18:52
2964
3

Гендиректор Зорі: «Чому не бігли вперед? Дуже не хотілося втратити все»

Станіслав Оганов підвів підсумки сезону, що завершився для луганського клубу

| Оновлено 21 липня 2020, 18:52
2964
3
Гендиректор Зорі: «Чому не бігли вперед? Дуже не хотілося втратити все»
ФК Зоря. Станіслав Оганов

Виконуючий обов'язки генерального директора футбольного клубу «Зоря» Станіслав Оганов підвів підсумки сезону, що завершився:

«Сезон видався дуже важким і напруженим. Корективи свої внесла ситуація з коронавірусом. Чемпіонат був припинений. Але, незважаючи ні на що, ми змогли взяти бронзові нагороди і напряму потрапити у груповий етап Ліги Європи.

Хочу подякувати президенту клубу Євгену Геллеру за те, що завжди підтримував і підтримує команду. Щиро вітаю його з завоюванням нагороди клубом. Не обійду стороною і колишнього генерального директора Сергія Рафаїлова. Він багато праці і сил вклав в «Зорю». Його від'їзд і зміни в клубі трохи збили нас з ритму, але ми все подолали.

Я радий тому, що команда зібралася і досягла мети, виконавши завдання потрапити в груповий етап Ліги Європи. Інтрига трималася аж до останнього туру. Так, ми могли потрапити і в Лігу чемпіонів, але доля розпорядилася саме таким чином.

Чи краще було не гнівити долю і зупинитися на тому, що маємо? Не буду сперечатися. Це футбол, і кожна команда може в будь-який момент піднести сюрприз. Наприклад «Колос» виграв у «Динамо». Ми грали з «Десною» – претендентом на груповий етап. І дуже не хотілося б втратити все. Тому вважаю третє місце хорошим результатом.

Хочу відразу привітати всіх наших уболівальників з тим, що «Зоря» сьогодні прогресує. Я думаю, що в цьому сезоні ми показали добротний якісний футбол, завдяки тренерському штабу, стосовно футболістів до тренувального процесу, співробітникам клубу, людям, які працювали на футбольному полі. Всім тим, хто, можливо, залишається за кадром, але робить багато роботи для досягнення цього результату».

Станіслав Оганов також розповів, хто залишить колектив у літнє міжсезоння і скільки гравців у тренерів у полі зору для посилення команди.

 
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині
Футбол | 11 травня 2024, 07:01 0
ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca
Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2
Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yura Юрий
что "все"? начать ЛЕне сразу в группе ? а на кону стояла ЛЧ. Любой нормальный клуб бы, британский так те все 100% -рисковал, пытался выиграть, но нет "мы очкуем"...