Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 19 липня 2020, 02:34
3799
0

Сергій СПІВАК: «Це перший боєць в моїй кар'єрі, хто так на мене газував»

Український молдаванин присвятив перемогу своїй новонародженій доньці

| Оновлено 19 липня 2020, 02:34
3799
0
Сергій СПІВАК: «Це перший боєць в моїй кар'єрі, хто так на мене газував»
YouTube. Сергій Співак після бою

У ніч на 19 липня в Абу-Дабі, столиці ОАЕ, проходить турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 172. Найпершим боєм в попередньому карді став поєдинок українського молдаванина Сергія Співака (11–2) у суперважкій вазі проти бразильця Карлоса Феліпе (8–1).

Сергій Співак, який здобув перемогу над бразильцем рішенням більшості суддів (28–28, 29–27, 29–27), прокоментував бій на прес-конференції:

«Дякую за привітання. Я розумів, що бій йшов рівний. Я знав, що третій раунд мені треба забирати. Підготовка трохи була не зовсім хорошою. У мене народилася дочка. Слава Богу за все. Так виходило, що я по три години на добу спав. І особливо не міг відновитися, навіть не міг кудись на збори поїхати. Хочу скористатися нагодою і присвятити цю перемогу своїй доньці та своїй дружині. Я дуже щасливий. Перемога є перемога. Я ще себе покажу в подальшому.

Чи міг фінішувати його достроково? Чесно кажучи, так. Я і в першому раунді відчував, що влучив, болтанув, але не став його добивати. Не знаю, може так склалося через те, що підготовка була не такою якісною. Але я не думав про це, готувався на 15 хвилин. Відчував себе не в тих кондиціях, тіло і м'язи забивалися. Це був не той Співак, який міг бути. Я можу виступати краще, я вам обіцяю.

Постійні розмови суперника? Якщо чесно, це перший суперник в моїй кар'єрі, хто так на мене газував. Я знав і був готовий до цього, що він буде йти на мене і розмовляти. Але, знаєте, я все життя тренуюся і бачив дуже багато спортсменів. Я з холодною головою бився і не звертав уваги на те, що він говорив. В кінці бою хотів його запитати – твої слова, з того що говорив – ти щось зробив?

Подальші плани? Довгий був період: бої скасовувалися, карантин, всі справи. Протягом 3–4 місяців я тренувався в заощадливому режимі. І втомився, і дитина з'явилася, і розумію, що потрібно далі працювати. В думках тільки робота. Відпочину днів 10 і готовий далі працювати. Дякую всім. Вибачте, що не показав себе яскраво, але я повернуся ще кращим і сильнішим».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.