Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 19 липня 2020, 01:30
2404
0

UFC. Сергій Співак – Карлос Феліпе. Бій Полярного ведмедя. Прогноз і анонс

Український молдаванин проведе бій на UFC Fight Night 172 в Абу-Дабі

| Оновлено 19 липня 2020, 01:30
2404
0
UFC. Сергій Співак – Карлос Феліпе. Бій Полярного ведмедя. Прогноз і анонс
Twitter. Сергей Співак

У ніч на 19 липня в Абу-Дабі, столиці ОАЕ, пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 172. Шоу на Бійцівському острові відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.

Найпершим боєм в попередньому карді відбудеться поєдинок українського молдаванина Сергія Співака (10–2). Він зустрінеться у суперважкій вазі з бразильцем Карлосом Феліпе (8–0).

Бекграунд

25-річний Сергій Співак на прізвисько Полярний ведмідь провів уже 3 бої в найсильнішій лізі світу – 1 перемога і 2 поразки. У травні 2019 року він програв американцеві Волту Харрису нокаутом в першому раунді. У жовтні 2019 року прийшла перша перемога в UFC, над Таї Туйвасою з Австралії, який був підкорений сабмішном в другому раунді. Нарешті, поляк Марчін Тибура за очками переміг Співака в лютому 2020 року.

Абсолютна плутанина панує в питанні, яку ж країну представляє Співак – Україну чи Молдову. Раніше в українському промоушені WWFC Сергій Співак виступав під прапором України. Коли він підписав контракт з UFC, всі ЗМІ представляли його як українського бійця. Але на перший бій в октагон Сергій вийшов під титрами Молдови, щоправда в його куті був присутній прапор України. Але на наступному бою і прапор змінився з українського на молдавський. Так що, Співак швидше – український молдаванин ніж молдавський українець.

Сергій – базовий боєць з джиу-джитсу, чемпіон світу з бойового самбо, який володіє потужним ударом і хорошими навичками в партері. З 10 перемог 4 були здобуті нокаутом, а решта – різними больовими прийомами: вузол ліктя, важіль ліктя і задушення.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Готов ! Ready! #ufc #ufcfightislandabudhabi

Публикация от 𝐒𝐄𝐑𝐆𝐄𝐘 𝐒𝐏𝐈𝐕𝐀𝐊 (@polar_bear_ft_official)

25-річний бразилець Карлос Феліпе проведе дебютний поєдинок в UFC. У нього 8 перемог в ММА в проведених 8 поєдинках. У всіх боях його суперниками були співвітчизники – бразильці. І проходили вони на бразильській землі під егідою місцевих промоушенів. Тому будь-які висновки про силу Карлоса напередодні першого бою в UFC робити складно. Карлос не бився з 2017 року через допінгові проблеми.

Бразилець – явний ударник, який полюбляє бій в стійці. Майже всі свої перемоги він здобув нокаутом, і жодного разу не скористався такою ефектною дією, як сабмішн.

На зважуванні Співак показав вагу 108.9 кг (240 фунтів), а Феліпе – 118,4 кг (261 фунт).

Прогноз на бій – перемога Сергія Співака за очками. Букмекерами він вважається невеликим фаворитом бою.

Титульний бій Співака у промоушені WWFC

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.