Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 липня 2020, 14:23
3272
0

МОЙЕС: «Стара приказка говорить: щоб врятуватися, треба набрати 40 очок»

Наставник «Вест Хема» прокоментував перемогу над «Вотфордом»

| Оновлено 18 липня 2020, 14:23
3272
0
МОЙЕС: «Стара приказка говорить: щоб врятуватися, треба набрати 40 очок»
ФК Вест Хем

Наставник «Вест Хема» Девід Мойес прокоментував перемогу над «Вотфордом» (3:1) у матчі АПЛ:

«Я вважаю, що ми відмінно розпочали гру. Ми забили три важливі голи. Нам би хотілося зіграти краще у другій половині матчу, але я не знаю, чого ще можна було б очікувати. Крім того, «Вотфорд» відмінно атакував. На щастя, ми твердо вистояли.

Мені не дуже сподобалася гра в другому таймі. Я хотів, щоб ми грали краще, але ми зробили свою роботу в першому таймі. Це була дуже напружена гра. Перемога служила метою в будь-якому випадку, і коли ми забили три голи, це стало зарядом для нас.

Я намагаюся зробити нашу гру жорсткішою в обороні, тому що мені не подобається пропускати по два голи за гру. Останні дві гри у нас були краще: без пропущених, і хоча ми пропустили один гол сьогодні, команда грала добре, і у нас стало більше впевненості. Але я хочу, щоб ми грали ще краще.

Наша мета така, що треба перемогти в останніх двох матчах. Стара приказка говорить: якщо ви можете набрати 40 очок, ви завжди у безпеці від вильоту. Нам потрібні ще три очки, щоб досягти цієї позначки.

Для мене зараз важливо те, що ми на підйомі. Ми знаємо свою роботу: у нас буде складна гра на «Олд Траффорд» з «Манчестер Юнайтед», але чому б не зіграти в свою гру і подивитися, чи зможемо ми кинути їм виклик.

Немає ніякого свята зараз, і я не збираюся святкувати. Положення, в якому ми перебували протягом довгих місяців сезону, можливо, виглядало не таким хорошим. Але зараз ми дуже близькі, щоб зберегти місце в АПЛ».

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.