Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2020, 22:23
1787
5

Владислав КОЧЕРГІН: «Зоря заслуговувала більшого. Бракує реалізації»

Хавбек «Зорі» прокоментував поразку

| Оновлено 16 липня 2020, 22:23
1787
5
Владислав КОЧЕРГІН: «Зоря заслуговувала більшого. Бракує реалізації»
zarya-lugansk.com

Півзахисник «Зорі» Владислав Кочергін прокоментував поразку від «Динамо» з рахунком 1:3, що практично позбавляє команду всіх шансів поборотися за 2-е місце УПЛ.

«Ми такі голи не повинні пропускати. Такі голи - і рикошет допоміг, і все інше. Ми сьогодні заслуговували більше, ніж на 1 гол. Реалізації не вистачило. Сьогоднішній матч показав, що не вистачає реалізації, потрібно додавати. У нас всього вистачає, хороші футболісти. Справа не в кадрових питаннях».

«Динамо» вичавило максимум зі своїх моментів і забило 3 гола. У нас були шанси Юрченка і Кабаєва - вони небезпечніше мали моменти, але потрібно було забивати. У нас є ще шанси потрапити в єврокубки».

«Ліга чемпіонів? Ми ще сподіваємося, що «Колос» ще щось може з «Динамо», але віримо в себе. Потрібно «Десну» обіграти для початку», - сказав Кочергін.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Заре нужна защита.Иначе все потуги нападения и центра коту под хвост.Потерянные очки в последних важных играх как раз сейчас и выплыли.Жаль.
pike1
Мечтатель)
polesse2000
Владик, пересмотри игру спокойно и без эмоций. Там ДК еще 2 1000-процентных моментов не реализовало. А если Суркис наконец-то поймет , что физрук лесик не тренер, то такую команду , как Зоря будут проходить одной левой. лесик это всем командам в ЧУ большая фора.