Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 липня 2020, 23:48
1340
4

Олімпік розгромив Львів на виїзді

У донецького клубу не виникло проблем у Львові

| Оновлено 16 липня 2020, 23:48
1340
4
Олімпік розгромив Львів на виїзді
ФК Олімпік

Головний тренер «Львова» Георгій Цецадзе після поразки в минулому турі від дніпрян вирішив змінити воротаря і замість Сарнавського з перших хвилин гри на поле вийшов Пеньков, для якого це була лише друга гра у складі містян. Відбулися також інші ротації: замість Шини, дискваліфікованого Рафаела Сабіно та Кравчука у гру вступили Люлька, Клименчук та Недоля. Наставник «Олімпіка» Ігор Климовський після розгромної перемоги над «Маріуполем» зробив три зміни у стартовому складі своїх підопічних: замість Чогадзе, Вербного і Литвина на поле вийшли Гришко, Шахаб і Лебеденко.

Господарі поля вже у самому дебюті гри повели в рахунку. Ренан Олівейра після пасу Татаркова з правого краю атаки в один дотик влучно пробив у дальній кут воріт Халімі, провівши свій 6-й гол з початку чемпіонату. Олімпійці відповіли небезпечними ударами у виконанні Шахаба та Завійського, але Пеньков зумів ліквідувати загрози. І все ж гості таки зуміли зрівняти рахунок. Лебеденко  з лівого краю зробив вивірену передачу до штрафного на Дегтярьова, який  влучно пробив головою.

Забитий гол додав впевненості гравцям «Олімпіка», які в середині тайму зуміли забитий і другий гол. Шахаб, прийнявши м’яч від Лебеденка, потужним красивим ударом пробив впритул з дальньою штангою. Для іранця це був перший у цьому році гол, а у чемпіонаті - загалом четвертий. Міг відкрити рахунок голів в УПЛ олімпієць Кравченко, який після пасу Завійського, пробивав сходу у дальній кут, але м’яч від рук воротаря зрикошетив у дальню штангу.

Подією матчу стало і перше в чемпіонатах вилучення з поля Недолі (у 5-й грі), який в ході матчу отримав від арбітра Шурмана дві жовті картки. Для гравців «Львова» це була вже 10-та (!) червона картка у нинішньому чемпіонаті. І гості швидко скористалися чисельною більшістю, коли Дегтярьов низом зумів пробити в дальній кут. Для Максима це був вже 3-й дубль в УПЛ, в тому числі у другій поспіль грі чемпіонату.

Ледь розпочався другий тайм і львівська команда могла скоротити відрив у рахунку, але Приймак сходу пробив поруч з рамкою воріт. Не пощастило і Яковеллі, який наносив потужний удар зі штрафного під поперечину, але Халімі рятує ворота. Хапається за голову і Богунов, який з декількох метрів не влучив у рамку воріт. Тим часом, Цецадзе зробив ряд замін і для одного з джокерів «Олімпіка» Ксьонза це була 250-та гра в УПЛ. І саме Ксьонз з правого флангу атаки зробив гольову передачу на Шахаба, який ударом сходу забив свій другий гол у грі. А згодом Шахаб замкнув і гольову передачу Балашова, ставши автором першого «іранського» хет-трику в Україні. Гравці «Олімпіка» вперше (!) в чемпіонатах забили 5 голів за одну гру та здобули свою найбільшу перемогу в УПЛ – з різницею у чотири м’ячі.

Тож «Олімпік» у другій поспіль гостьовій грі святкує велику перемогу, яка ще й виявилася і вольовою. А «Львів» утримує клубну антирекордну безвиграшну серію в УПЛ, яка з 29 лютого триває 12 турів: по шість нічиїх та поразок. Збільшився і пропускний серіал «містян», який продовжується в чемпіонаті 9 ігор – 20 м’ячів.

Українська Прем'єр-ліга. 31-й тур

ПФК «Львів» - «Олімпік» - 1:5

 Ренан (4) - Дегтярьов (16, 42), Шахаб (26, 81, 90).

 Недоля (19, 40), Бопесу (45 + 1), Клименчук (80) - Снурніцин (24), Лебеденко (51), Зотько (54), Кравчук (75), Завійський (76)

 Недоля (40).

«Львів»: Пеньков - Борзенко, Братков, Клименчук - Бопесу (Приймак, 46), Татарков, Люлька (Феліпе, 64), Богунов, Недоля - Ренан (Велвес, 81), Яковеллі.
Запас: Сарнавський, Гончар, Ходаковський, Жонатан, Приймак, Феліпе, Велвес, Нич.

«Олімпік»: Бетім - Снурніцин (Гошкодеря, 46), Гришко, Зотько, Кравченко (Ксьонз, 62) - Завійський - Лебеденко, Кравчук (Вербний, 77), Романовський (Балашов, 62), Шахаб - Дегтярьов (79, Лук'янчук) .
Запас: Чекотун, Ксьонз, Лук'янчук, Литвин, Гошкодеря, Вербний, Балашов.

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон: «Україна» (Львів)

Текстовая трансляція матчу

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Chester_787
Львову місце в 2 лізі з якої він махінаціями попав в УПЛ, навіть зараз поміняйте їх місцями з Вересом і той буде краще!
Shevchenka2019
Сонячний хлопчик вже зд0х?))) Нарешті)))
axylinam
Любой УКРАИНСКИЙ тренер лучше этого грузинского мохнатого существа,в нормальных странах принято в аналогичных условиях дать заработать своим,это как же нужно не любить украинцев,чтобы делать такие тренерские назначения