Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
6917
17

Олександр ПОВОРОЗНЮК: «Ми гроші суддям не возимо й ігри не купуємо»

Президент «Інгульця» заявив, що не працює з арбітрами

Олександр ПОВОРОЗНЮК: «Ми гроші суддям не возимо й ігри не купуємо»
ФК Інгулець. Олександр Поворознюк

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував скандальні висловлювання мера Івано-Франківська Івана Марцінківа, який після поразки «Прикарпаття» (0:1) в матчі 24-го туру чемпіонату України Першої ліги назвав «Інгулець» «ганебною командою бариг» і звинуватив суддю в необ'єктивному призначенні пенальті у ворота команди на останніх хвилинах гри.

«Я суддівство не коментую, тому що зарплату рефері не плачу. Як прокоментую слова мера Івано-Франківська? У нас свобода слова, він висловив свої думки. Але питання в тому, чи готовий він буде повторити і відповісти за ці слова через пару днів...

У «Прикарпаття» було всього два удари по нашим воротам за весь матч, гості центр поля не переходили, просто у нашої команди не йшов м'яч в ворота. Ми заслуговували перемогу. Так, суддя після матчу зізнався, що помилково призначив пенальті у ворота «Прикарпаття».

Але при чому тут Поворознюк? Ми гроші суддям не возимо й ігри не купуємо. Про це можу вам сказати з усією відповідальністю. Нехай краще мер скаже, з яких грошей команді були обіцяні гравцям преміальні по 17 тисяч гривень за те, щоб відібрати у нас хоча б одне очко. Це гроші з бюджету міста або хтось привіз?

Є версія, що нас хочуть втягнути в якусь брудну історію. Може, «Інгулець» не хочуть бачити нагорі? Коли нам забивали з двометрового офсайду, чому всі мовчали? Або нехай розкажуть, скільки коштує пенальті в матчі «Чорноморця» і «Руху» ...

УАФ обіцяє, що на матчах першої ліги теж скоро буде система VAR. Дай бог, я тільки за. Рефері теж перегинають іноді, але ми нікого ніколи не купували, це точно», - сказав Поворознюк.

Додамо, що після перемоги над «Прикарпаттям» «Інгулець» з 50 очками займає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату України. Друге місце у «Миная» - 47 очок. Третій «Агробізнес» - 46 балів.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України
Хокей | 29 березня 2024, 12:14 2
Без шансів для суперників. Сокіл – чемпіон України

Кияни впевнено виграли фінальну серію

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy Korets
Мы судьям не возим деньги, они сами за ними приезжают)
cucumber
сперва удаление - инвалиды не воспользовались, потом левый пеналь на последней добавленной минуте. в общем, ингулец и минай - команды с запашком.
PUTINHUILO
Вот глядя на его фото,даже не сомневаюсь в его честности...
Типичный...
lviv-999
Казкар Однако )))!!!!. Такого явного вбиття команди навіть у вишці давно не було. !!!! Судя або дибіл,або простимульований-третього не існує !!!!
Sunrise
Ничего не могу утверждать, но насколько помню когда Ингулец боролся с Десной за УПЛ у них было 7-8 побед благодаря победным голам с пенальти. Возможно все они были законны. Просто вспомнилось.
Орест Орищишин
Як неприємно пахне від ФК "Інгулець" і цей сморід хочуть перенести в УПЛ. Це ганьба Павелка і УАФ По проведеному матчу правоохоронним органам необхідно відкрити кримінальне провадження
ll_pogulianka_ll
Що за мінуси Копяку??? Все реально описав... Плюсую!
Lutfi Elvan
По рилу видно, кристальної чистоти людина
Dora
Придурки (звертаюся до адмінів) не Іван Марцінків...а Руслан Марцінків.!!!!Верх не професіоналізму з боку адміністрації даного спортивного порталу!
serge_kr
Явно что гнилой Рух обещал бабло за то чтобы отобрали очки у Ингульца
DidOk
Всяке буває. Ну помилився арбітр ✋