Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 липня 2020, 08:12
847
0

Геннадій ЗУБОВ: «У матчі з Шахтарем Десна допустила занадто багато браку»

Спеціаліст поділився думкою про перемогу «гірників» в матчі 30-го туру УПЛ (4:2)

| Оновлено 14 липня 2020, 08:12
847
0
Геннадій ЗУБОВ: «У матчі з Шахтарем Десна допустила занадто багато браку»
Футбол 24. Геннадій Зубов

Колишній футболіст збірної України Геннадій Зубов прокоментував перемогу донецького «Шахтаря» над чернігівською «Десною» (4:2) в матчі 30-го туру УПЛ.

- Мені сподобався матч в Чернігові, де «Десна» приймала «Шахтар». «Гірники» діяли розкуто, їм було легше, ніж господарям поля. На жаль, «Десна» допустила занадто багато браку.

- «Шахтар» в черговий раз виставив на поєдинок експериментальний склад. Як вам гра молоді?
- Ситуація, коли у тренерського штабу «гірників» є можливість перевірити резерв, позитивно впливає на молодих виконавців. Вони все ж дуже технічні, відмінно поводяться з м'ячем і бачать поле. Мені дуже імпонує гра Соломона, який сумував за футболом, оскільки багато пропустив через травму. Його успішні дії багато в чому визначили результат поєдинку в Чернігові. Думаю, в новому сезоні Соломону будуть частіше довіряти, і він більше розкриється.

- «Десна» двічі скорочувала відставання в рахунку від «Шахтаря». У вас не було відчуття, що чернігівці зможуть вирівняти становище?
- До стартового свистка цілком можна було припустити, що цей матч закінчиться внічию. Але вже в процесі гри стало зрозуміло, що «Шахтар» — фаворит. Щоправда, треба віддати належне «Десні». Команда Олександра Рябоконя проявила характер і нав'язала чемпіону України справжню боротьбу. «Десна» раніше довела — з лідерами вона може і вміє грати, і, відповідно, набирати очки. У 30-му турі у них не вийшло, буває...

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.