Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Формула 1
| Оновлено 13 липня 2020, 20:46
1853
10

Хемілтон незадоволений Феррарі. Команда не показує боротьбу з расизмом

Феррарі дісталося від Хемілтона

| Оновлено 13 липня 2020, 20:46
1853
10
Хемілтон незадоволений Феррарі. Команда не показує боротьбу з расизмом
Skysports.com

6-разовий чемпіон світу і пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон був ініціатором ідеї більш активної боротьби з расизмом з боку Формули-1.

Перед стартом першого етапу ряд пілотів встали на коліна, а на болідах багатьох команд з'явився напис Кінець расизму. Однак Хемілтон вважає, що Феррарі ніяк себе в цьому плані не проявляє.

«Ф-1 добре себе показує і проявляє бажання боротися з расизмом. Мерседес теж включився, перефарбувавши болід в чорний колір, але багато інших нічого не зробили».

«Феррарі, наприклад, ніяк себе в цьому плані не проявляє, хоча на них працює тисячі людей. Але ні слова від команди щодо цієї ситуації і ні слова про те, що вони збираються робити».

«Треба продовжувати боротися за рівні права», - переконаний Хемілтон.

Іван Зінченко Джерело: AFP
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Скоро будет принято постановление. что негров нельзя обгонять на трассе... Маразм крепчает. Неужели не найдется адекватных людей. которые поставят на место этого зарвавшегося потомка угнетенных негров? Если бы в Фомуле 1 присутствовал расизм, этот Хэмильтон до этого времени катался бы на самокате, а о том, чтобы стать чемпионом - ему такая возможность даже в снах на представилась бы... Ушлепок.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
Епнулся Хємилтон...
der_MaiStier
Поведінка багатих негрів-спортсменів по всьому світі зараз дуже нагадує сюжет «Казки про рибака і рибку» від мокшанського негра - винахідника літературного мокшанського нарєчія старо-церковної мови (і за це кацапи мають бути вдячні неграм, як ніхто інший). Негри нахабнішають з кожним днем, але завершиться це тим, що залишаться вони біля розбитого корита - з паспортами негромадян у всіх країнах, куди їх завезли на блага, створені білою расою, з масовими депортаціями до Африки та іншими благодатними речами
Vbolivalnyk-Peter
Краще би Феррарі показало боротьбу з неграми - перемогли би одного з них..
JulikoB
Люблю авто Ferrari
Алексей Столетов
О! Раньше я сочуствовал Макам по старой памяти. Теперь буду болеть за Феррари
Александр Шевченко
Всегда был за серебренных стрел, против Феррари, но тут за итальянцев. Давай, Леклер, мочи эту негрилу. Хотя надеюсь в глубине души, что мерсы, как истинные арийцы, должны быть как и их соперники итальянцы из Феррари по идейной идеологии все же совпадают. Все же Италия и Германия, это идейные страны, крайних взглядов раньше были, просто Хем немцев в узде держит, был бы Росберг вместо Хема, никто бы даже и не подумал перекрашивать боллит в черный