Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 12 липня 2020, 06:47
933
0

Пьотр Ян — Жозе Алду. Прогноз і анонс на бій

Чемпіонський поєдинок турніру UFC 251

| Оновлено 12 липня 2020, 06:47
933
0
Пьотр Ян — Жозе Алду. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Жозе Алду

Після декількох місяців галасу UFC, нарешті, вперше відправляється на «Бійцівський острів», щоб цими вихідними провести там свій івент. Острів Яс, що в Абу-Дабі (ОАЕ), прийме чотири поспіль турніри UFC. Перший з них, UFC 251, відбудеться найближчої неділі вночі/вранці, а кард порадує фанатів трьома титульними поєдинками.

Ян і Алду посперечаються за чемпіонське місце, що звільнилося в найлегшій вазі після того, як у травні Генрі Сехудо фінішував легендарного Домініка Круса і пішов у відставку.

UFC був сильно розкритикований уболівальниками за те, що вони надали Алду титульний шанс. Оскільки легендарний бразилець провів у найлегшій вазі всього один поєдинок і програв його - на UFC 245 роздільним рішенням Марлону Мораесу. Попередній бій багаторічний екс-чемпіон UFC у напівлегкій вазі також програв, будучи битим Волкановськи.

Ян виглядає легітимним претендентом із шістьма перемогами в октагоні в шести боях. Росіянин в UFC зіткнувся з низкою небезпечних суперників, включаючи Джиммі Ріверу, Джонса Додсона і Юрайю Фейбера, якого він відправив у нокаут на все тому ж UFC 245.

Прогноз на бій

Незважаючи на те, що Алду всю кар'єру провів у 145 фунтах, згонка ваги до 135-фунтової позначки у нього, схоже, не викликає особливих труднощів. У цій вазі він виглядає надзвичайно здоровим. У бою з Мораесом він час від часу виглядав приголомшливо, викидаючи швидкі комбінації. І ветеран протягом усієї сутички не сповільнювався і тиснув на суперника до закінчення третього раунду.

У Яна відмінний футворк, він здатний викидати надшвидкі серії з неймовірною силою. В цілому, він дуже сильний ударник. Але він не невразливий. Рівера і Додсон потрясали його, а Алду набагато більш ефективний кікбоксер, ніж кожен з них, і на його боці величезний досвід.

У Алду виникають проблеми, коли його пресингують, як було в бою з Волкановськи. Яну під силу виконати те ж саме. Якщо він змусить Алду відступати назад, то є ймовірність, що в кінці кінців він зламає ветерана. Ян набагато свіжіший і здатний пережити шторм, який може запропонувати йому «Жуніор».

Перемога Яна нокаутом в 3-му раунді

Основний кард

Камару Усман – Хорхе Масвідаль

Александр Волкановськи – Макс Холловей

Пьотр Ян – Жозе Алду

Джессіка Андраде – Роуз Намаюнас

Аманда Рібас – Пейдж Ванзант

Попередній кард

Волкан Оздемир – Іржи Прохазка

Елізеу Залескі дос Сантос – Муслім Саліхов

Макван Амірхані – Денні Генрі

Леонарду Сантус – Роман Богатов

Ранній попередній кард

Марчин Тибура – Максим Гришин

Рауліан Пайва – Жалгас Жумагулов

Кароль Роза – Ванесса Мело

Мартін Дей – Дейві Грант

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.