Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 12 липня 2020, 09:05
2451
3

Камару Усман — Хорхе Масвідаль. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC 251

| Оновлено 12 липня 2020, 09:05
2451
3
Камару Усман — Хорхе Масвідаль. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Хорхе Масвідаль

Після декількох місяців галасу UFC, нарешті, вперше відправляється на «Бійцівський острів», щоб цими вихідними провести там свій івент. Острів Яс, що в Абу-Дабі (ОАЕ), прийме чотири поспіль турніри UFC. Перший з них, UFC 251, відбудеться найближчої неділі вночі/вранці, а кард порадує фанатів трьома титульними поєдинками.

Володар титулу в напівсередній вазі Усман битиметься із заслуженим претендентом Масвідалем, хоча ще минулого тижня суперником чемпіона значився Гілберт Бернс, але він показав позитивний результат на COVID-19 і вибув.

Усман - грізний чемпіон, який по праву носить свій пояс. Він заволодів титулом в березні 2019 року, односторонньо перемігши Тайрона Вудлі, а в грудні захистив пояс. Для цього «Нігерійському кошмару» довелося зіткнутися в приголомшливій битві з Колбі Ковінгтоном, який був зупинений технічним нокаутом на останній хвилині п'ятого раунду.

Масвідаль реанімував свою кар'єру минулого року. Після двох поразок поспіль у 2017 році він просидів без діла весь 2018-й, щоб у 2019-му нокаутувати в Лондоні англійця Даррена Тілла, встановити рекорд UFC, «відправивши спати» Бена Аскрена за 5 секунд, і фінішувати розсіченнями Нейта Діаса в бою за символічний титул BMF.

Прогноз на бій

Масвідаль - можливо, найкращий боксер в UFC. У нього чудовий джеб, який він використовує для підготовки своїх акцентованих ударів, працюючи як по голові, так і по тулубу. І ще у нього дуже міцне підборіддя.


twitter.com/ufc/. Камару Усман

Усман - зовсім інший звір. Він борець загальноамериканського рівня з неймовірним атлетизмом і витривалістю. Мабуть, зараз немає нікого в ММА з таким поєднанням потужності і кардіо, як у нього. Можна опиратися іншим борцям, але не Усману. Навіть такий потужний борець, як Вудлі, нічого не зумів протиставити йому. «Нігерійський кошмар» непогано проявив себе, як ударник, у бою з Ковінгтоном, однак Колбі має схожий рівень боротьби, тому чемпіону довелося битися з ним в стійці. Проти Масвідаля загроза тейкдауну буде більш значущим фактором.

Якщо Масвідаль не зможе перемогти Усмана на самому початку сутички, то йому вкрай складно буде заволодіти титулом. Усман може легко перебороти його і вимотати, щоб потім в кінцівці перемогти сабмішном або ТКО. Але припустимо, що Масвідаль дотягне до кінця.

Перемога Усмана за очками

Основний кард

Камару Усман – Хорхе Масвідаль

Александр Волкановськи – Макс Холловей

Пьотр Ян – Жозе Алду

Джессіка Андраде – Роуз Намаюнас

Аманда Рібас – Пейдж Ванзант

Попередній кард

Волкан Оздемир – Іржи Прохазка

Елізеу Залескі дос Сантос – Муслім Саліхов

Макван Амірхані – Денні Генрі

Леонарду Сантус – Роман Богатов

Ранній попередній кард

Марчин Тибура – Максим Гришин

Рауліан Пайва – Жалгас Жумагулов

Кароль Роза – Ванесса Мело

Мартін Дей – Дейві Грант

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Багато цікавих боїв на цьому турнірі.
Хотілося щоб Масвідаль неприємно здивував нігерійського фаворита...
сергей богданов
Усман здоровенный бык для этого дивизиона
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил