Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2763
5

Дніпро-1 – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть «синьо-золоті леви» перервати безвиграшну серію?

Дніпро-1 – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

В суботу, 11 липня, в Тернополі відбудеться матч 30 туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» прийматиме «Львів». 

Наразі дніпряни очолюють другу «шістку», випереджаючи «Маріуполь» на чотири бали. Турнірне положення зобов’язує команду Дмитра Михайленка грати на перемогу в останніх матчах сезону. «Городяни», в свою чергу, займають передостанню сходинку, і їм вже не загрожує виліт з еліти. Зрозуміло, що одинадцята сходинка не відповідає амбіціям власника клубу, адже на початку сезону було завдання виходу в єврокубки. 

Минулого туру «Дніпро-1» перервав невдалу серію з двох поразок, перегравши донецький «Олімпік» в Києві (2:0). Нарешті, вболівальники побачили той «Дніпро», який претендує на вихід в Лігу Європи. Футболісти дніпрян надійно зіграли в захисті, а також реалізували свої моменти біля чужих воріт. Швидкий гол на першій хвилині матчу Владислава Супряги дозволив гостям контролювати хід поєдинку, а штрафний у виконанні Сергія Булеци в середині другого тайму зняв питання про переможця матчу. Головний тренер дніпрян Дмитро Михайленко залишився задоволений діями своїх футболістів, очевидно, що план на гру спрацював стовідсотково.

А от ПФК «Львів» не може виграти вже десять матчів поспіль. Востаннє «синьо-золоті леви» вигравали ще 22 лютого у донецького «Олімпіка». З того часу «городяни» шість поєдинків звели до нічиєї, а чотири програли із загальною різницею м’ячів 7:15. Як видно зі статистики, команда пропускає вдвічі більше, ніж забиває. Чудову нагоду перервати безвиграшну серію «Львів» мав в останніх двох матчах. Але із «напіврозібраними» «Карпатами» зіграв 1:1, а з молодіжним складом «Ворскли» - 2:2.

Ці поєдинки львів’яни провели під керівництвом нового головного тренера Георгія Цецадзе - вже четвертого наставника у нинішньому сезоні. Схоже, по завершенню чемпіонату на команду чекатимуть великі зміни, а можливо і зміна вектору стратегії розвитку.

Перед звітним поєдинком обидві команди не мають кадрових проблем, і мають можливість зіграти оптимальними на сьогодні складами. В нинішньому чемпіонаті суперники зіграли між собою три поєдинки, з яких двічі перемогу святкували дніпряни, а на старті чемпіонату три очки з берегів Дніпра привезли львів’яни (3:2). Востаннє суперники зустрічались місяць тому, тоді команда Дмитра Михайленка вирвала перемогу на останніх хвилинах матчу завдяки голу Олексія Хобленка (2:1).  

Беззаперечними фаворитами поєдинку є номінальні господарі поля, але гості мають шанси «грюкнути дверима» наприкінці чемпіонату.

Орієнтовні склади.

«Дніпро-1»: Кліщук – Цуріков, Логінов, Лопирьонок, Адамюк, Кравченко, Вакулко, Ді Франко, Назаренко, Хобленко, Супряга.

«Львів»: Сарнавський – Бопесу, Братков, Борзенко, Гончар, Сабіно, Приймак, Шина, Татарков, Богунов, Яковеллі.

11 липня, субота

«Дніпро-1» – «Львів»
Тернопіль. Стадіон «Міський стадіон». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «УНІАН»
ДНІПРО-1 — ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Романенко
Если Днепру всё-таки предпочтительние сыграть с Колосом стыковой матч, чем с Александрией, то сегодня надо побеждать
8number
3:1 Думаю реализацию уже подтянули.
kerch30
Після перемоги Дніпра має бути зміна тренера у Львова. Пора
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил