Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:35
1361
0

Мілан – Ювентус. Прогноз та анонс матчу чемпіонату Італії

Чи зроблять «россонері» послугу і «Лаціо»?

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:35
1361
0
Мілан – Ювентус. Прогноз та анонс матчу чемпіонату Італії
Твіттер Мілана

У вівторок, 7 липня, відбудеться черговий топ-матч в рамках чемпіонату Італії. «Мілан» на «Сан-Сіро» прийме «Ювентус» в 31-му турі Серії А. Обидві команди підійдуть до матчу в гарному настрої, оскільки здобули впевнені перемоги в попередніх поєдинках.

Можна вважати, що «Мілан» вдало стартував після відновлення сезону. Спочатку «россонері» розписали нульову нічию з «Ювентусом», яка коштувала їм місця в фіналі Кубка Італії. Але після цього у «червоно-чорних» були перемоги над «Лечче» і «Ромою», дивна нічия зі СПАЛом і розгром «Лаціо».

Ці результати допомогли команді Стефано Піолі наблизитися до місця в зоні єврокубків. Після 30-ти турів Серії А «Мілан» розташовується на 7-й сходинці турнірної таблиці, маючи в активі 46 очок. Відставання від останнього місця в Лізі Європи становить всього 2 бали.

Піолі, як і раніше, не може розраховувати на Саму Кастільєхо, Лео Дуарте і Матео Мусаккіо. Побоювання викликає ситуація з Хаканом Чалханоглу. Вінгера замінили на 38-й хвилині матчу проти «Лаціо» після пошкодження. Турок є важливим гравцем для «россонері». Піолі точно не хотілося б втратити Хакана перед таким важливим поєдинком. Втім, зі стану «червоно-чорних» не надходило тривожних звісток, тому Чалханоглу повинен вийти на поле у ​​вівторок.

«Мілан» зробив великодушну послугу «Ювентусу», розгромивши «Лаціо». Завдяки цьому «б’янконері» відірвалися від «орлів» уже на 7 очок і залишилися на чолі турнірної таблиці. При цьому потрібно відзначити і успіхи «старої синьйори», яка продовжує переможну серію у внутрішній першості. В останніх трьох матчах команда Мауріціо Саррі забила 11 голів, пропустивши лише 2 м'ячі.

У лазареті «Ювентуса» залишаються Самі Хедіра, Алекс Сандро, Маттіа Де Шильйо, Меріх Демірал і Джорджо К'єлліні. Джанлуїджі Буффон, швидше за все, цього разу залишиться на лаві запасних. Матч проти «Торіно» став для голкіпера 648-м у Серії А. Буффон обійшов за цим показником Паоло Мальдіні і став рекордсменом ліги.

Після рестарту Серії А «Мілан» забиває не менше двох м'ячів у кожному поєдинку. «Россонері» дійсно набирають хід, але матчі проти «Ювентуса» для них завжди дуже складні. У поточному сезоні команди провели між собою 3 матчі. У цих трьох поєдинках було забито 3 голи. Матчі між «Міланом» і «Ювентусом» нечасто бувають результативними.

Статистика на боці «Ювентуса». На рахунку «б’янконері» 68 перемог над «Міланом», у «россонері» – 49 вікторій. Ще 60 раз команди грали внічию. «Мілан» уже майже 4 роки не може обіграти «Ювентус». В останній раз «червоно-чорні» перемагали «б’янконері» ще в жовтні 2016 року. Та навіть незважаючи на статистику, туринський клуб підходить у якості фаворита до цього протистояння. «Ювентус» на шляху до чергового Скудетто вже навряд чи хтось зупинить.

Букмекери дають привабливий коефіцієнт на перемогу гостей – 2,21. На виграш господарів можна поставити за 3,50. Нічия оцінюється в 3,35. Букмекери також вважають, що в матчі буде забито менше трьох голів (коеф. 1,86). Однак з огляду на те, що «б’янконері» пропускали від «Торіно» і «Дженоа», у «Мілана» є можливість як мінімум забити супернику. Чалханоглу і Ребич постараються засмутити «стару синьору».

«Ювентус» у свою чергу буде намагатися впевнено перемогти, щоб і далі спокійно очолювати турнірну таблицю. Однак матч проти «россонері» пропустять Маттейс де Лігт і Пауло Дібала. Обидва не зіграють через перебір жовтих карток. Це може вплинути як на атаку «б’янконері», так і на захист. Тому «Ювентус», можливо, буде менш варіативним попереду, а «Мілан» отримає більше можливостей біля штрафного майданчика суперника.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма; Конте, К’яер, Романьйолі, Ернандес; Кессі, Беннасер; Салемакерс, Пакета, Чалханоглу; Ребич.

«Ювентус»: Щенсни; Куадрадо, Ругані, Бонуччі, Даніло; Рабьо, П’янич, Бентанкур; Роналду, Ігуаін, Бернардескі.

7 липня, вівторок

«Мілан» — «Ювентус»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 22:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МІЛАН - ЮВЕНТУС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри
Футбол | 27 вересня 2024, 22:45 24
Криза у Шахтарі: Матвієнко на колінах, Пушич читає мантри про якість гри

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають

Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024
Футзал | 27 вересня 2024, 19:50 2
Як зіграла Аргентина? Визначено двох останніх чвертьфіналістів ЧС-2024

27 вересня на мундіалі з футзалу Франція обіграла Таїланд, Аргентина здолала Хорватію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.