Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 липня 2020, 03:14
4338
27

ФК Зоря: «Може, запросити в Україну арбітрів, які зараз без роботи?»

Луганчани дуже незадоволені суддівством у поточному чемпіонаті

| Оновлено 07 липня 2020, 03:14
4338
27
ФК Зоря: «Може, запросити в Україну арбітрів, які зараз без роботи?»
СК Дніпро-1. Катерина Монзуль

Луганська «Зоря» опублікувала на офіційному сайті матеріал, в якому жорстко розкритикувала суддівство у другій частині сезону.

Луганчани детально виклали свою версію суперечливих епізодів. Також клуб шокований тим, що тільки п'ять арбітрів в Україні отримали ліцензію VAR.

«Зараз «Зоря» є чемпіоном за іграми з призначеної системою ВАР. Її-то в український чемпіонат запровадили, але користуватися нею так і не навчилися. Повтори арбітри у нас дивляться по п'ять хвилин (так було у вчорашньому матчі з «Олександрією», коли Катерина Монзуль передивлялася епізод з другим пенальті). Після перегляду системи ВАР приймаються абсолютно нелогічні рішення. Знову ж, як в епізоді гри 29-го туру з «Олександрією» було чути репліку Катерини Монзуль про те, що вона не бачить підстав для призначення 11-метрового удару на 76-й хвилині за фол Абу Ханни, проте після перегляду ВАР призначається абсолютно нелогічний 11-метровий.

Крім того, арбітрів, які навчені працювати з цією самою системою ВАР, можна перерахувати на пальцях. Це Катерина Монзуль, Віталій Романов, Євген Арановський, Сергій Бойко та Микола Балакін. Ось, власне, і всі кандидатури. Останній відсторонений. Арановський і Бойко - кияни.

Тому коли на наш наступний матч з «Колосом» знову буде призначена умовна Катерина Монзуль або Віталій Романов, це вже нікого не здивує. А ось чи закінчиться знущання з боку суддівського корпусу над одним з найстаріших клубів України? Це питання залишається риторичним.

На завершення скажемо, що якщо ми комусь стоїмо поперек горла, якщо з'явилася незручна команда, яка не вписується в плани деяких клубів, то ми ще раз підкреслимо, що «Зоря» грає, в першу чергу, в футбол, а не в закулісні ігри. Зараз простоюють чемпіонати Франції та Нідерландів. Безліч досвідчених суддів залишилися без роботи. Може, запросити їх хоча б поділитися досвідом?», - сказано в повідомленні «Зорі».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 10
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
99% пишущих на этом сайте, даже на 1% не представляют, как работает и против кого, комитет арбитров, от решения которого, зависит какое место займет та или иная команда в любых соревнованиях. Это закрытый клуб ограниченного количества арбитров, там свои порядки и взаимоотношения, там круговая порука и более-менее справедливое распределение финансовых вливаний от клубов, спонсоров и тех, кто заинтересован в определенном результате той или иной игры. Если некоторые думают, что результат в игре зависит от играющих команд, то он очень сильно ошибается. Почти все результаты в украинском чемпионате решаются конкретными руководителями УАФ и Комитета арбитров, во главе с непонятным персонажем Лучи.... Один только вопиющий факт назначений перепуганной бабы, которая принимает решения только после просмотра телевизора,на игры только Зари и Динамо, говорит о том, что ведется целенаправленная работа по вытягиванию определенной команды на 2-е место в чемпионате страны. И пусть в меня бросят камнем, кто не согласен со мной...
Real
Давно пора убрать судей продажных
volf2020
А Луччі хіба авторитетний?
Real
Запросить то нужно,но павелка и сурок на это не пойдут
Real
Судейство в пользу ДК,сурок платит)
Ossa8860
Вакса, например.
Gregor
Монзуль выгнать на хрен!
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nicksaf
Владимир Копяк, я тоже так думаю. У нас нет нормального судейства. Всё схвачено одним клубом потив ДК и Зари..
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vipfishman2
У дебила раздвоение интересов - никак не может определится он Барса или Реал 🤣🤣🤣
Vipfishman2
Айайай ...слёзы-слёзы ... проиграли киевлянам , проиграли Александрии ... но виноваты судьи ...🤣🤣🤣