Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 липня 2020, 20:17
1911
0

Олександр ГВОЗДИК: «Бій Ломаченко - Лопес буде інтригуючим»

Український боксер не впевнений в перемозі свого співвітчизника

| Оновлено 06 липня 2020, 20:17
1911
0
Олександр ГВОЗДИК: «Бій Ломаченко - Лопес буде інтригуючим»
boxingscene.com. Олександр Гвоздик

Український боксер Олександр Гвоздик, який недавно завершив свою кар'єру, поділився очікуваннями з приводу бою Василя Ломаченка проти Теофімо Лопеса:

«Потрібно віддавати належне Лопесу, але він ніколи не стикався з такою серйозною опозицією, як Ломаченко. При цьому Лопес небезпечний. Він вміє бити і він вміє битися. Моя думка така, що якщо він не нокаутує Ломаченка в перші п'ять раундів, то далі зіткнеться з проблемами.

Він дуже небезпечний на початку бою, тому що він може вдарити і зловити Ломаченка. Але у нього не вийде і він почне втрачати надію, що тоді відбудеться в другій половині бою? Ломаченко почне потихеньку розбирати його на запчастини.

Я особисто не говорив з Василем і не знаю його плану на бій, але впевнений, що від нього не буде швидкого старту. Думаю, він спробує затягнути Лопеса в пізні раунди. Він знає, як це робити і добре впоратися зі своїм завданням. Ну а в другій половині бою Ломаченко почне робити свою роботу, у нього достатньо досвіду.

У нього було достатньо 12-раундових поєдинків. Він взагалі може провести 20 раундів. Він взагалі не втомлюється. Теофімо, так, він екстра-складний суперник. Він великий. Але після перших п'яти-шести раундів він стане звичайним суперником.

Я не кажу, що Ломаченко вб'є Лопеса. Ні. Бій буде інтригуючим. Це великий, захоплюючий поєдинок, який буде дійсно цікаво подивитися».

Раніше стало відомо, що бій Ломаченко - Лопес відбудеться у вересні.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.