Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2034
0

Олександр СИРОТА: «Ще до моменту з Кадірі рукою грав Додо»

Захисник «Динамо» - про дебют в першій команді

Олександр СИРОТА: «Ще до моменту з Кадірі рукою грав Додо»
ФК Динамо Київ

Центральний захисник «Динамо» Олександр Сирота оцінив свій дебют в першій команді столичного клубу, який припав на зустріч з «Шахтарем» (2:3).

- Дебют - це завжди приємно. Але грати так, як ми провели перший тайм, не можна. Потрібно з перших хвилин показувати таку гру, яка була у нас у другому таймі. Якби ми так почали, гадаю, усе було б у наших руках і ми могли б виграти.

- На твою думку, у чому головна причина пропущених голів?
- Для цього є теорія, будемо дивитися, тренери все розкажуть. Для нас тепер головне - фінал Кубка України, який відбудеться через кілька днів. Зараз забуваємо гру з «Шахтарем», усі думки - лише про фінал.

- В одному з епізодів арбітр звертався до VAR, коли ти ногою вибив м'яч, локалізувавши епізод. Поясни цю ситуацію, чи можна сказати, що «гірники» занадто розраховували на спірні моменти?
- Наскільки я зрозумів, гравці «Шахтаря» казали, що у Момо Кадірі була рука, але я не бачив. Ще до цього моменту рукою грав Додо, чому арбітр тоді не свиснув - не знаю. Про суддів не хотілося б говорити.

- Що відчував, коли дізнався, що проведеш свій дебютний матч в основі «Динамо«?
- Звичайно, відчував тільки позитивні емоції. Усі хлопці та тренери допомагали та підказували, завдяки чому мені було легше грати. Дуже всім дякую.

- Ти вже давно тренуєшся з першою командою та кілька разів був у заявці на матчі. У зв'язку з цим дебютувати було легше чи виходити проти «Шахтаря» все одно складно?
- Ви правильно сказали, я вже давно тренуюся з першою командою. Яка різниця, у матчі з ким дебютувати? Із «Шахтарем» це вдвічі приємніше.

- Розкажи про свою гольову передачу на Карлоса де Пену? Як відчув той момент?
- Я прийняв м'яч, побачив, що Карлос відкривався попереду, і віддав на нього передачу. Слава богу, усе вийшло і ми забили.

- За рахунку 2:2 можна було грати на утримання нічийного результату, але динамівці побігли вперед забивати...
- На жаль, не вийшло. Будемо дивитися та розбирати. Нам потрібно перемагати в кожній грі. Але, повторюся, зараз необхідно забути цей результат і переключитися на фінал Кубка України з «Ворсклою».

- Чи не тиснула додатково на команду кадрова ситуація? Наприклад, сьогодні всі чекали побачити на полі Циганкова, а його не виявилося навіть у заявці, також пропустили матч Шабанов, Шепелєв, Миколенко, Попов...
- Ні, такого не було. Ми знаємо, що замість Циганкова може зіграти Цитаїшвілі, у нас хороша конкуренція. Кожен гравець, який виходить на поле, хоче довести, насамперед собі, що він цього гідний і не просто так опинився у стартовому складі.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.