Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2020, 17:55
1802
8

Віталій МИКОЛЕНКО: «Ми зобов'язані перемогти Шахтар. Це принципова гра»

Захисник «Динамо» – про майбутній матч

| Оновлено 04 липня 2020, 17:55
1802
8
Віталій МИКОЛЕНКО: «Ми зобов'язані перемогти Шахтар. Це принципова гра»
ФК Динамо Київ. Віталій Миколенко

Захисник київського «Динамо» Віталій Миколенко поділився очікуваннями від матчу 29-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря».

– Звісно, у моральному та фізичному плані після поразок відновлюватися складніше. Але разом із тим, гадаю, ми будемо набагато злішими і постараємося віддати всі сили задля перемоги в цьому матчі.

– Чи у вас було достатньо часу на підготовку, з огляду на те, що команда працювала в тижневому циклі?
– Так, ті хлопці, що грали з «Десною», вже відновилися, і починаючи із середи, ми готувалися до гри у повному складі. Звісно, маю на увазі тих, хто був здоровий.

– Ви пропустили минулий поєдинок із «Десною» через пошкодження. Як почуваєтеся зараз?
– Разом з усіма ще не готуюся. З моменту травми, яку я отримав після матчу з «Колосом», за прогнозами лікарів на відновлення у мене було 14 днів. Разом із медичним персоналом докладаю всіх зусиль, щоб встигнути відновитися до гри з «Шахтарем», потрапити до складу та допомогти команді. Але сказати напевно, чи вдасться це, неможливо.

– Майбутній матч не матиме турнірного значення для «Шахтаря», але буде важливим для «Динамо», яке бореться за друге місце. Чи вистачить матчу напруги та видовищності?
– Гадаю, у «Шахтаря» теж буде мотивація грати на перемогу - наша команда для них такий же серйозний подразник, як і вони для нас, тому недооцінки чи розслабленості не буде. Для нас же це принципова гра: нам потрібно і очки набирати, і взагалі кожна перемога над «Шахтарем» для нас дуже важлива.

– Цього сезону ви тричі поступилися донеччанам у чемпіонаті України. Невтішна тенденція...
– Якщо ми тричі їм поступилися, то вчетверте просто зобов’язані перемогти хоча б заради вболівальників та людей, які дивляться наші матчі по телевізору і підтримують нас.

– Які козирі, на вашу думку, є у «Шахтаря» перед матчем із «Динамо»?
– Зважаючи на те, що на них не тиснутиме результат та турнірне становище, гадаю, вони гратимуть розкуто, можуть повністю розкритися та проявити себе з найкращого боку. Суперник уже став чемпіоном і гратиме на моральному підйомі.

Центральний матч 29 туру УПЛ «Динамо» – «Шахтар» відбудеться 4 липня на київському НСК «Олімпійський» і розпочнеться о 19:30.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DAKo
Просто обязанность не подтверждается игрой Динамо. А так удачи
beba2018
Ну если играть не могут, то пускай дадут дорогу другим командам идти в перед. Зоря и Десна больше заслужили серебро и бронзу нежили Динамо.
Их место в турнирной таблице 4-5-е.
Владимир Пидвирный
Відверто по грі чорним сині не конкуренти. Постаратись на нічию можете, а виграти це на сьогодні не реально. Дуже і дуже слабенька гра у всіх ланках, від воріт до нападу.
Bolshoi
Вот вам пацаны мой план на игру. Всё, что говорит Лесик, забывайте сразу как выйдете на поле. Играете так, как сами понимаете ситуацию, и будет успех.
nicksaf
Эта игра ничего не решает, поэтому она и никому не нужна. Результат её тоже не важен. ДК лучше не бороться за второе место, так как оно токсичное. Надо будет проходить квалификацию ЛЧ, а между этими матчами "организаторы" календаря поставят матч с ШД, ведь это было уже в текущем чемпионате, то почему бы не помочь ШД, ведь ДК не успеет восстановиться. Лучше сразу попасть в турнир ЛЕ. ЛЧ для наших клубов уже не по зубам: ШД -- Аталанта 0 -- 3 и это в Харькове, какая боль, какая боль. И не надо будет рано начинать сезон, можно провести нормальную подготовку к предстоящему сезону. Но всё это конечно реально, если не помешает вирус.