Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2020, 22:50
36182
33

Жуніор МОРАЕС: Перехід у Шахтар? Суркіс почав неадекватно зі мною говорити

Форвард збірної України - про скандальний перехід з «Динамо» в «Шахтар»

| Оновлено 04 липня 2020, 22:50
36182
33
Жуніор МОРАЕС: Перехід у Шахтар? Суркіс почав неадекватно зі мною говорити
ФК Шахтар Донецьк. Жуніор Мораес

Жуніор Мораес розповів подробиці свого скандального переходу з «Динамо» в «Шахтар» у 2018 році:

«Насправді, я давно хотів висловитися з цього приводу, але мовчав, тому що розумів, які можуть бути наслідки. Період в «Динамо» був відмінним для мене, і я пишаюся тим, що грав за цей клуб. Але у нас були розбіжності з президентом.

Те, як обговорювалося продовження мого контракту, було нешанобливо і некоректно. Після цього я прийняв рішення, що не буду продовжувати контракт з «Динамо» і почав шукати для себе якийсь новий виклик.

І тут з'явився інтерес «Шахтаря». Було дуже складно прийняти це рішення. Все-таки перейти в стан головного суперника... Але моя сім'я вже дуже добре адаптувалася в Україні, і я звик до УПЛ. «Шахтар» для моїх цілей був ідеальним клубом, щоб зробити крок вперед і розвиватися.

Сьогодні я можу сказати, що це був правильний вибір, і я щасливий. Радий, що зміг пограти в обох українських грандах. Це привілей не для всіх.

За останні місяці мого контракту з «Динамо» я провів в кабінеті Суркіса більше часу, ніж за всі попередні 2,5 роки. Коли ми почали переговори, він через адвоката передав пропозицію на певну суму і все. Я цю пропозицію не прийняв.

Коли з'явилися новини, що «Шахтар» мною цікавиться, і що я підписав контракт, Суркіс почав абсолютно неадекватно зі мною говорити. Він більше переймався тим, щоб я не переходив у «Шахтар», ніж за те, щоб я залишився в «Динамо».

Коли я прийшов в його кабінет, я сказав, що я ще нічого не підписав з «Шахтарем». Але я не казав, що не буду нічого підписувати. І на той момент я дійсно ще не підписав контракт із «Шахтарем».

Раніше Мораес розповів, чому перейшов у «Динамо» в 2015 році.

Джерело Вацко Live
Оцініть матеріал
(289)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Бондарь
Не надо лукавить,всех бразильцев интересуют только деньги.Ну а то ,что Суркис наглый и хамоватый это точно.
DKTheBest2
По-великому рахунку Мораєс не така вагома фігура, щоби його звинувачувати в переході з Динамо в Шахтар. Мараєс такий гравець, чкому потрібна ігрова підтримка бразилійців на полі. В Динамо в нього як слід не виходило,в збірній зовсім ніяк тому, що він посередній гравець і сам погоду на полі без бразилійської підтримки створити не здатний.
саша соседка
Правильно поступил! Гнида это сурок, при нем Динамо никогда не заиграет!! Только Великий Лобановский мог этого чмыря поставиить на место!
gajvir
Ну выбрал, где лучше кормят, все нормально, но зачем то юлить и врать??
lenares85
Суркису что тупой, если игрок не подписывает контракт за полгода до окончания, то он уже лыжи мостит, чтобы не говорил, знач больше нужно было давать если игрок нужен
DKTheBest2
Та хай грає в Шахтарі. Шкода, що йому дали громадянство і зараз в збірній він займає чиєсь місце.
INMSpace
Нормальный контрактный торг, ничего особенного. Игрок хочет зарабатывать больше, президент хочет сэкономить. Не сказал в глаза? А вы часто говорите работодателям о своих планах?
bolelschik
Не хочет сказать прямо, что захотелось больше бабла. А столько, сколько в Шахтере, никто не давал
fifadinamo
Кто гнида а кто не гнида знают только двое, и даже гипотетически, выслушав обе стороны, мы не будем знать всю правду. Как игрок Мораес и в Динамо мне нравился, для Шахты вообще пришелся ко двору, а как человека я его не знаю, да и вы все тоже. Вывод, терзание клавиатуры бессмысленый как в одну так и в другую сторону. Если он возьмет Золотой мяч попутно помогая Шахте взять ЛЕ - только за, причем думаю все, ну кроме лаптеголовых конечно
cucumber
Нормальный игрок и все правильно он поступил. в интернете у всех 25 см, все знают по 5 иностранных языков и готовы играть в футбол за идею, а в жизни все совсем банальнее, будьте честнее прежде всего по отношению к самим себе. в ситуации с Петряком, я тоже не мог понять негодование болельщиков Ференцвароша в Украине! )))) Каждый вправе решать сам где ему играть и на какую зарплату он вправе рассчитывать, не нужно за них принимать решение. Решайте собственные житейские проблемы, а не Мораеса и Петряка. В общем, желаю Мораесу побить рекорд Реброва/Шацких
Leo Leo
Суркис сам себе оттоптал..
axylinam
суркисы типичные совки управленцы,пока есть халява они на коне,нет халявы,они под конём,Мораес абсолютно правильно поступил с этими крохоборами
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
samird
То, что он врал Суркису - дело десятое для меня лично. Игорь такой же шлимазл, как и Жуниор. И даже не сомневаюсь, что кинул подобным образом куда больше людей, чем Мораес. Но зачем было врать публично? Всё ради денег? Это путь шлюх.
msv
Жуниор-Иуда Мораес
Kiziak
Унитазы нынче не в моде...
Семен Фонсеко
два года как крыса бегало молчало, а тут оказывается, оно давно хотело рассказать..тьфу пиздун!
firstromario
Ну як на мене він визнав що збрехав. Пробує на формальності відмазатись. Тіпа не брехав тільки тому що от саме в цей момент фізично не підписав документ. Але домовленість вже була. Вони з Суркісом один другого варті.
DAKo
Мыша
Обожает
Разные
Анекдоты
Еристь
Сказки
Не подписун контрактов
Михаил Степанов
вот гной! Никак не угомонится! Скажи: предложили лучше контракт, и все поймут! Но гной, есть гной...